Kamil7878 Posted February 13, 2022 Share Posted February 13, 2022 Witam żona zmoczyła dodatkowo ścierkę do mopa i wydaje mi się że wiatrak turbiny ssącej wciągnął wodę i teraz kiepsko zbiera zabrudzenia z podłogi, jest również zdecydowanie cichszy, czy ktoś miał podobny problem? Czy tylko wymiana turbiny rozwiąże problem, polecacie jakiś sklep? Robot nie zgłasza żadnego błędu. Wysłane z mojego Mi A3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Sprawdź filtr. Przy wciśnięciu wody zwykle zatyka się filtr (bo kurz + woda). No i pierwsze co to wymienić filtr. Jak to nie pomoże to chyba serwis i turbina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil7878 Posted April 30, 2022 Author Share Posted April 30, 2022 Sprawdź filtr. Przy wciśnięciu wody zwykle zatyka się filtr (bo kurz + woda). No i pierwsze co to wymienić filtr. Jak to nie pomoże to chyba serwis i turbina.Wymiana turbiny, rozwiązała problem nie jest to skomplikowana czynność zakupiłem na ali, jednak mam problem z dużą ilością wody która jest podawana zaraz po stracie i to było przyczyną awarii turbiny. Wysłane z mojego Mi A3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts