JakubAnderwald Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Hej Iloma dziurkami powinna wylatywać woda przez otwory w tacce na szmatkę mopa? W moim S5 max ostatnio woda wylatuje jedną dziurką, przez co zostaje jeden wąski mokry ślad po odkurzaczu i on gorzej sprząta. Nie mam pewności czy to jakieś zachowanie którym odkurzacz steruje, czy też zawsze powinno lecieć z obu otworów i mogę założyć, że coś jest w moim uszkodzone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 Wymień te "filterki" powinno z dwóch. Odkurzacz nie steruje. Grawitacyjnie to wyplywaWysłane z mojego BASIC przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubAnderwald Posted February 1, 2022 Author Share Posted February 1, 2022 Jak je wymienić i skąd wziąć? Odkurzacz mam jeszcze na gwarancji, więc mogę też odesłać do sklepu, ale to dodatkowy koszt za wysyłkę i czas bez odkurzacza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubAnderwald Posted February 7, 2022 Author Share Posted February 7, 2022 Dnia 1.02.2022 o 16:17, simcold napisał: Odkurzacz nie steruje. Grawitacyjnie to wyplywa A co w takim razie robi ustawienie w aplikacji "ile wody ma lać odkurzacz"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 Kolega wyżej źle poradził. Skoro chodzi o S5 MAX to mopowanie nie jest grawitacyjne tylko za pomocą pompki. Wymień dysze po prostu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesiu681 Posted January 27 Share Posted January 27 W dniu 21.03.2022 o 08:46, Acid napisał: Kolega wyżej źle poradził. Skoro chodzi o S5 MAX to mopowanie nie jest grawitacyjne tylko za pomocą pompki. Wymień dysze po prostu. Odświeżę trochę bo mam podobny problem. W jaki sposób wymienia się dysze w s5 max? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts