MariiFit Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Jak w tytule. Proszę o komendę do instalowania aplikacji systemowych nieoficjalnych. Dziękuję Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Są takie same jak do oficjalnych.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariiFit Posted January 27, 2022 Author Share Posted January 27, 2022 A możesz napisać ten wiersz poleceń? Wiem ze najpierw jest su. Okey ale dalej? Wiem ze wiecie o co mi come on. PleaseWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Nie mam w głowie ale tutaj jest, 2-3 minuty przeglądania i gotowe, bez czekania godzinami na odpowiedź https://www.google.com/search?q=instalacja+aplikacji+adb&client=ms-opera-mobile&source=hp&ei=QhzzYazgKonurgSUgZ2QCg&oq=instalacja+aplikacji+adb&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBADMgYIABAWEB4yCAghEKABEIsDMggIIRCgARCLAzoCCCk6CwgAEIAEELEDEIMBOhEILhCABBCxAxCDARDHARDRAzoICC4QsQMQgwE6DgguEIAEELEDEMcBEKMCOgUIABCABDoOCC4QgAQQsQMQxwEQ0QM6CAgAEIAEELEDOgsILhCABBDHARCvAToFCC4QgAQ6CAgAELEDEIMBOgcIIRAVEIsDUIMKWIFKYLFeaABwAHgAgAHGAYgBtRWSAQQ4LjE2mAEAoAEBsAEBuAED&sclient=mobile-gws-wiz-hpWysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariiFit Posted January 28, 2022 Author Share Posted January 28, 2022 Tylko ja nie miałam na myśli podłączenia i instalowania przez kompa przez ADB. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariiFit Posted January 28, 2022 Author Share Posted January 28, 2022 To jest coś w rodzaju setprop persist.sys.allow_sys_app_updated1 I po tym mogę instalować systemowe aplikacje. Tylko teraz nie działa. Nie mogę tego znaleźć na necie. Tylko o to mi chodzi. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 No to jest dokładnie to. To, że źle przepisano komendę z mojego posta, to już nie do końca moja wina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariiFit Posted January 28, 2022 Author Share Posted January 28, 2022 Ahaaa znasz?i czy możesz mi ja napisać? Bardzo proszę Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Skoro już ją podałaś to wystarczy tylko zmienić ją odrobinę. Ta jest (prawie) poprawna. Wyszukiwarka nie jest trudnym narzędziem, zwłaszcza jak się wyszuka frazę "setprop". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts