Kacper Skrzypek Posted February 16, 2022 Author Share Posted February 16, 2022 Dwa posty wyżej masz napisane, że wszystko jest napisane w pierwszym poście tego wątku... I następnego, z 13.0.7.0, też... Przez fastboot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
6neena Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 A jest jakiś patch note do tej nowej aktualizacji? Bo nie wiem czy się opłaca ją robić... Jakieś poprawki błędów czy coś więcej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 16, 2022 Author Share Posted February 16, 2022 Problemy z listami zmian w wersji stabilnej są takie, że te listy od Xiaomi nie odzwierciedlają zazwyczaj wszystkich zmian, a my nie mamy w naszym 6-osobowym zespole czasu na to, aby sprawdzać wszystkie zmiany na wszystkich telefonach "jak leci". Na betach jest łatwiej, bo tam się zmienia coś co tydzień. Tutaj jest trudniej, bo trzeba albo połączyć zmiany z bet, albo sprawdzać wersje aplikacji, co w nich się zmieniło itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
6neena Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 ktoś pobrał tą aktualizacje? wszystko w porządku działa, jakieś znaczne zmiany? z góry dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipvip Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 (edited) Czy jak mam rota na telefonie to też mogę go tym romem zaktualizować ? Ale chciałbym zachować wszystko co mam na telefonie bez utraty danych Edited June 7, 2022 by vipvip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Aktualizacje nie czyszczą pamięci telefonu. Tylko nie pomyl się i wybierz skrypt update.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipvip Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 A jak mam miui 12,5 RJMIXM to czy 13.0.4.0.SKICNXM nie będzie się jakoś gryzło z sobą ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 8, 2022 Author Share Posted June 8, 2022 Przecież to są zupełnie inne telefony... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipvip Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 (edited) 9 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał: Przecież to są zupełnie inne telefony... Ok masz rację ja mam mi 10 lite 5g a czy możesz mi podać jakiś link do mojej wersji tak żebym nie stracił danych. Przy sprawdzaniu aktualizacji w telefonie pokazuje mi się że jest nowa aktualizacja ale po naciśnięciu pobierz piszą że mirrory są niedostępne potem przechkierowuje mnie na stronę mi żeby pobrać aktualizację i na stronie mi pisze że nie znaleziono pliku. Wyżej w poście źle napisałem mam RJIMIXM Edited June 8, 2022 by vipvip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 8, 2022 Author Share Posted June 8, 2022 Tu jest Twój dział: https://miuipolska.pl/forum/forum/656-modyfikacje-systemowe/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipvip Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 31 minut temu, Kacper Skrzypek napisał: Tu jest Twój dział: https://miuipolska.pl/forum/forum/656-modyfikacje-systemowe/ Xiaomi Mi 10 Lite 5G - MIUI 13 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 13.0.2.0.SJIMIXM - Android 12 Czy to jest właściwy room Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 8, 2022 Author Share Posted June 8, 2022 Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts