Jump to content

Rozłączanie się opaski na pocophone m3

Maciejos82

Recommended Posts

Sorry za dubel tematu z działu mi band 4 ale mi band 6 mam to samo, opaska kupiona wczoraj rom na fonie wgrany od nowa i nadal pisze na przykład opaska połączona 10 minuta a za chwilę to samo pisze tylko 1 minuta. Wszystkie uprawnienia w Mi Fit dodane włącznie z kłódką aplikacji, czyżby apka mi fit aktualna wersja była zrąbana czy u kogoś jest to samo.?

3 godziny temu, Maciejos82 napisał:

Sorry za dubel tematu z działu mi band 4 ale mi band 6 mam to samo, opaska kupiona wczoraj rom na fonie wgrany od nowa i nadal pisze na przykład opaska połączona 10 minuta a za chwilę to samo pisze tylko 1 minuta. Wszystkie uprawnienia w Mi Fit dodane włącznie z kłódką aplikacji, czyżby apka mi fit aktualna wersja była zrąbana czy u kogoś jest to samo.?

Ograniczenia baterii wyłączone? 

Tak, już przesyłam fotki 

O to fotki, Na 4 fotce pokazałem co wskazuje mi fit, że opaska podłączona np 5 minut a za chwilę znowu, że 1 minuta choć napis ,,opaska jest podłączona" nie zmienia się chyba, że ja się mylę i opaska się nie rozłącza z mi fitem i tylko czas na mi ficie durnieje ?

Screenshot_2021-12-04-17-58-22-749_com.mi.android.globallauncher.jpg

Screenshot_2021-12-04-17-58-10-409_com.miui.powerkeeper.jpg

Screenshot_2021-12-04-17-58-05-309_com.miui.securitycenter.jpg

Screenshot_2021-12-04-15-12-59-320_com.mi.android.globallauncher.jpg

Edited by Maciejos82

3 godziny temu, Maciejos82 napisał:

Tak, już przesyłam fotki 

O to fotki, Na 4 fotce pokazałem co wskazuje mi fit, że opaska podłączona np 5 minut a za chwilę znowu, że 1 minuta choć napis ,,opaska jest podłączona" nie zmienia się chyba, że ja się mylę i opaska się nie rozłącza z mi fitem i tylko czas na mi ficie durnieje ?

Screenshot_2021-12-04-17-58-22-749_com.mi.android.globallauncher.jpg

Screenshot_2021-12-04-17-58-10-409_com.miui.powerkeeper.jpg

Screenshot_2021-12-04-17-58-05-309_com.miui.securitycenter.jpg

Screenshot_2021-12-04-15-12-59-320_com.mi.android.globallauncher.jpg

Trochę dziwne. Spróbuj rozłączyć opaskę z Mi fit. Zainstaluj xiaomi wear i spróbuj tą aplikacją 

Nowe informacje, zrobiłem ustawiania fabryczne opaski, rozłączyłem od mi fita, wylogowałem się, wyczyściłem dane oraz jeszcze raz zainstalowałem mi fita i, sprawdziłem dopóki nie włączyłem Internetu czy to po wifi czy po danych pakietowych to pisało 1h  po czym włączyłem neta po wifi i po 10 min czas znowu od nowa idzie czyli albo coś z powiadomieniami w mi fit jest i tak będzie jak net włączony albo nie wiem napis, że opaska jest podłączona nie znika chyba, że sam wyłączę bluetooth czyli chyba tak musi być ?

Netoper bardzo możliwe, bez włączonego neta czas działa mi fita bez zarzutu działa a tylko włączę neta czy to dane pakietowe czy to wifi to czas się zeruje, powtórzyłem 2 raz ustawienia fabryczne opaski, rozłączyłem od mi fita, wylogowałem się, wyczyściłem dane oraz jeszcze raz zainstalowałem mi fita i tak samo czyli błąd softu. Pozdrawiam Netoper i Ziomal_1313

8 godzin temu, Maciejos82 napisał:

Netoper bardzo możliwe, bez włączonego neta czas działa mi fita bez zarzutu działa a tylko włączę neta czy to dane pakietowe czy to wifi to czas się zeruje, powtórzyłem 2 raz ustawienia fabryczne opaski, rozłączyłem od mi fita, wylogowałem się, wyczyściłem dane oraz jeszcze raz zainstalowałem mi fita i tak samo czyli błąd softu. Pozdrawiam Netoper i Ziomal_1313

Możesz jeszcze spróbować zrobić kopie danych telefonu i zrobić ustawienia fabryczne 

ziomal_1313 tez jakiś pomysł mogę spróbować, a jeśli chodzi o ponowne parowanie opaski to dobrze robię w kolejności:
1.Ustawienia fabryczne opaski
2. Rozłączam opaskę mi fit
3. Wylogowuje się z Mi Fita
4. Czyszczę dane aplikacji z Mi Fit
5. Usuwam Mi Fita
6. Ponowna Instalacja i parowanie od nowa ?

Edited by Maciejos82

9 godzin temu, Maciejos82 napisał:

ziomal_1313 tez jakiś pomysł mogę spróbować, a jeśli chodzi o ponowne parowanie opaski to dobrze robię w kolejności:
1.Ustawienia fabryczne opaski
2. Rozłączam opaskę mi fit
3. Wylogowuje się z Mi Fita
4. Czyszczę dane aplikacji z Mi Fit
5. Usuwam Mi Fita
6. Ponowna Instalacja i parowanie od nowa ?

Wg mnie tak. Ja też tak robiłem 

• 1 month later...