Maciejos82 Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Sorry za dubel tematu z działu mi band 4 ale mi band 6 mam to samo, opaska kupiona wczoraj rom na fonie wgrany od nowa i nadal pisze na przykład opaska połączona 10 minuta a za chwilę to samo pisze tylko 1 minuta. Wszystkie uprawnienia w Mi Fit dodane włącznie z kłódką aplikacji, czyżby apka mi fit aktualna wersja była zrąbana czy u kogoś jest to samo.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomal_1313 Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 3 godziny temu, Maciejos82 napisał: Sorry za dubel tematu z działu mi band 4 ale mi band 6 mam to samo, opaska kupiona wczoraj rom na fonie wgrany od nowa i nadal pisze na przykład opaska połączona 10 minuta a za chwilę to samo pisze tylko 1 minuta. Wszystkie uprawnienia w Mi Fit dodane włącznie z kłódką aplikacji, czyżby apka mi fit aktualna wersja była zrąbana czy u kogoś jest to samo.? Ograniczenia baterii wyłączone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciejos82 Posted December 4, 2021 Author Share Posted December 4, 2021 (edited) Tak, już przesyłam fotki O to fotki, Na 4 fotce pokazałem co wskazuje mi fit, że opaska podłączona np 5 minut a za chwilę znowu, że 1 minuta choć napis ,,opaska jest podłączona" nie zmienia się chyba, że ja się mylę i opaska się nie rozłącza z mi fitem i tylko czas na mi ficie durnieje ? Edited December 4, 2021 by Maciejos82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomal_1313 Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 3 godziny temu, Maciejos82 napisał: Tak, już przesyłam fotki O to fotki, Na 4 fotce pokazałem co wskazuje mi fit, że opaska podłączona np 5 minut a za chwilę znowu, że 1 minuta choć napis ,,opaska jest podłączona" nie zmienia się chyba, że ja się mylę i opaska się nie rozłącza z mi fitem i tylko czas na mi ficie durnieje ? Trochę dziwne. Spróbuj rozłączyć opaskę z Mi fit. Zainstaluj xiaomi wear i spróbuj tą aplikacją Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciejos82 Posted December 4, 2021 Author Share Posted December 4, 2021 Właśnie zauważyłem, że to jakoś problem z minutami chyba bo powiadomienia mi przychodzą normalnie cały czas pisze opaska podpięta nie ma, że rozłączono czyli cały ją widzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciejos82 Posted December 5, 2021 Author Share Posted December 5, 2021 Nowe informacje, zrobiłem ustawiania fabryczne opaski, rozłączyłem od mi fita, wylogowałem się, wyczyściłem dane oraz jeszcze raz zainstalowałem mi fita i, sprawdziłem dopóki nie włączyłem Internetu czy to po wifi czy po danych pakietowych to pisało 1h po czym włączyłem neta po wifi i po 10 min czas znowu od nowa idzie czyli albo coś z powiadomieniami w mi fit jest i tak będzie jak net włączony albo nie wiem napis, że opaska jest podłączona nie znika chyba, że sam wyłączę bluetooth czyli chyba tak musi być ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Jeśli powiadomienia działają bez zarzutu no to wychodzi że tak musi być, najwidoczniej jakiś błąd softu .Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciejos82 Posted December 5, 2021 Author Share Posted December 5, 2021 Netoper bardzo możliwe, bez włączonego neta czas działa mi fita bez zarzutu działa a tylko włączę neta czy to dane pakietowe czy to wifi to czas się zeruje, powtórzyłem 2 raz ustawienia fabryczne opaski, rozłączyłem od mi fita, wylogowałem się, wyczyściłem dane oraz jeszcze raz zainstalowałem mi fita i tak samo czyli błąd softu. Pozdrawiam Netoper i Ziomal_1313 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomal_1313 Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 8 godzin temu, Maciejos82 napisał: Netoper bardzo możliwe, bez włączonego neta czas działa mi fita bez zarzutu działa a tylko włączę neta czy to dane pakietowe czy to wifi to czas się zeruje, powtórzyłem 2 raz ustawienia fabryczne opaski, rozłączyłem od mi fita, wylogowałem się, wyczyściłem dane oraz jeszcze raz zainstalowałem mi fita i tak samo czyli błąd softu. Pozdrawiam Netoper i Ziomal_1313 Możesz jeszcze spróbować zrobić kopie danych telefonu i zrobić ustawienia fabryczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciejos82 Posted December 6, 2021 Author Share Posted December 6, 2021 (edited) ziomal_1313 tez jakiś pomysł mogę spróbować, a jeśli chodzi o ponowne parowanie opaski to dobrze robię w kolejności: 1.Ustawienia fabryczne opaski 2. Rozłączam opaskę mi fit 3. Wylogowuje się z Mi Fita 4. Czyszczę dane aplikacji z Mi Fit 5. Usuwam Mi Fita 6. Ponowna Instalacja i parowanie od nowa ? Edited December 6, 2021 by Maciejos82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomal_1313 Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 9 godzin temu, Maciejos82 napisał: ziomal_1313 tez jakiś pomysł mogę spróbować, a jeśli chodzi o ponowne parowanie opaski to dobrze robię w kolejności: 1.Ustawienia fabryczne opaski 2. Rozłączam opaskę mi fit 3. Wylogowuje się z Mi Fita 4. Czyszczę dane aplikacji z Mi Fit 5. Usuwam Mi Fita 6. Ponowna Instalacja i parowanie od nowa ? Wg mnie tak. Ja też tak robiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciejos82 Posted December 8, 2021 Author Share Posted December 8, 2021 Więc tak przeinstalowałem rom w telefonie i jest tak czyli bez internetu czas normalnie idzie a z netem głupieje, czyli mi fit winny olewam to w takim wypadku i dzięki za odpowiedź Netoperowi i Ziomal_1313 pozdrawiam serdecznie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciejos82 Posted January 17, 2022 Author Share Posted January 17, 2022 Odpisuję późno ale nowy rom i opaska już trzyma normalnie i nie rozłącza jej chyba, że odejdę z telefonem ale to wiadomo a tka bajka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts