preston2009 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Co jest nie tak z tą wibracją ? Pytam bo właśnie zamówiłem swój egzemplarz... Jeśli miałeś/masz Mi2S to Mi4 ma wg mnie o połowę słabszą wibrację.
kulig007 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 @up, O kur....! Liczyłem na to, że wibracja nie będzie gorsza od tej z Mi2s, bo jak mam ten tel. w kieszeni, to nic nie czuje :-/ Nic, trzeba będzie się przyzwyczaić. Wysłane z mojego MI 2S
tomasov Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 No miałem MI2S i już nie tyle denerwowała mnie siła wibracji co jej metaliczny wydźwięk ( właśnie jakby coś luzem latało ) kojarzy mi się to z pierwszymi telefonami z wibracją :/ czy w MI4 jest tak samo?
preston2009 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Mój Mi4 pod tym względem wypada słabo. Jest cichsza. Trochę tak jakby wibra nie miała siły potrząsnąć odpowiednio. Może to wina czasu wibracji lub wzoru. Instalowałem niedawno apkę do sprawdzania i było jakby mocniej. Edytowane 28 Czerwca 2015 przez preston2009
anrold24 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2015 Gearbest ma oryginalne produkty, nie ma się czego obawiać. To nie jest "jakiś dziwny sklep".
penguino Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 W Polsce cła nie ma, ale jak celnicy przechwycą paczkę to prawdopodobnie naliczą 23% VATu.
Robert Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Chciałbym kupić mi4, ale doczytałem się, że mi4 jest w wersji dual sim Czy jak mam dwie karty i mam wykupione LTE, to czy obie zadziałają z LTE? czy tak jak było kiedyś, jedna LTE, druga 2G ? np. ten model http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi4i-snapdragon-615-octa-core-17-ghz-2gb-ram-16gb-rom-fdd-lte-6788.html wystarczy mi LTE na jednym i te HDSPA, czy tam nawet 3G na drugim. dzięki za info Edytowane 1 Lipca 2015 przez Robert
Ari93 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 tak, wg opisu jest: "SIM Type: LTE + LTE, (Dual Standby)" czyli odpalasz neta na sim1 LTE to sim2 dziala w 2g. Znudzi Ci się/zgubisz zasięg odpalasz neta na sim2 to odpala się w LTE a sim1 przełącza się na 2g bez przekładania kart chyba że chcesz NA RAZ korzystać z dwóch internetów... to nie jest raczej możliwe, niby dual LTE ale zapewne antena jest jedna i tylko jakiś tam układzik po prostu przełącza te simy. Poza tym musiałbyś ogarnąć jakiś server ala proxy który by Ci się łączył ze stronką jaką w klepiesz w przeglądarke a następnie te dane byś pobierał już z servera przez dwie karty/dwa adresy ip nie, nie, nie, raczej odpada ale samsung ma takie coś że pobiera na raz i z wifi i z LTE...
Robert Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Najważniejsze, że nie trzeba machać simkami Mogli dać jeden model, a teraz człowiek analizuje, co lepiej
Rekomendowane odpowiedzi