Netoper Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 Bo zapewne domeny rządowe mają większą ochronę niż publiczne w silnikach (kodzie) for. Dodatkowo nie każda organizacja życzy sobie aby ich domeny były używane do prywatnych zabaw.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
wlader Posted November 13, 2021 Author Posted November 13, 2021 https://poczta.int.pl Poczta interii to poczta rządowa ? Jest na razie bez spamu, zaczynam użyawać, chcę wiedzieć co z nią nie tak, że nie tu jej nie akceptują.
Netoper Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 Pisałeś o domenie int a nie o poczcie interii.Skoro już wyjaśnione podstawy to teraz opisz na czym polega ten brak akceptacji..Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
wlader Posted November 13, 2021 Author Posted November 13, 2021 "Nie akceptujemy adresów e-mail z tej domeny" taki jest problem co skłania do zastanowienia się co z tą pocztą jest nie tak, tyle.
ZduneX25 Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Masa botów korzysta przy rejestracji z tej domeny, więc ja zablokowaliśmy, jesteś bodajże pierwszą osobą, która nie jest botem i używa skrzynki na int.pl (przynajmniej u nas). Możesz mi wysłać w prywatnej wiadomości email jaki chciałeś dać i go podmienię z gmailem.
Recommended Posts