Skocz do zawartości

Xiaomi Mi 9 - MIUI 12 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 12.5.5.0.RFACNXM - Android 11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 9 (nazwa kodowa: cepheus).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MI9_V12.5.5.0.RFACNXM_v12-11.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

Poprawki bezpieczeństwa z października 2021 r.

Opublikowano

@witek_77 "normalny" z tego co widzę, chyba że czegoś nie dostrzegam albo nie rozumiem w tym wydaniu. Ogólnych różnic brak, na szczęście błędy które były tutaj punktowane w poprzednim wydaniu się nie pojawiają.

Łatki bezpieczeństwa z 1-10-2021, co do reszty za wczas żeby się wypowiadać.

• Like 1
Opublikowano

Witam - ponieważ już i tak  nie będzie wersji tygodniowych - muszę  przejść na stable. Czy musi być wipe z czyszczeniem pamięci wewnetrznej - czy można wgrać ten rom bez tego? 

No - ktoś? Coś? Fajnie by było nie instalować wszystkiego na nowo - ale jak się nie da inaczej. Oczywiście zrobiłem kopie w chmurze Xiaomi więc dam radę - tylko ze to zajmie kupę czasu. 

Opublikowano

Panowie a jak ma się sytuacja z Netflixem, bankowością (iPKO, NFC), oraz mObywatel ? Ja od jakiegoś czasu siedzę na oficjalnym EEA, bo któraś z pierwszych dwunastek miała z tym problem i wykrywało mi odblokowane urządzenie

Opublikowano
4 minuty temu, witek_77 napisał:

Panowie a jak ma się sytuacja z Netflixem, bankowością (iPKO, NFC), oraz mObywatel ? Ja od jakiegoś czasu siedzę na oficjalnym EEA, bo któraś z pierwszych dwunastek miała z tym problem i wykrywało mi odblokowane urządzenie

Cześć - wszystko o co pytasz mam zainstalowane i wszystko działa - tak ze śmiało. Tylko po przejściu z weekly musiałem od nowa je, wgrywać - czyli loginy hasła profil zaufany itd - trochę czasu to zajmuje. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, ro.ma2 napisał:

Cześć - wszystko o co pytasz mam zainstalowane i wszystko działa - tak ze śmiało. Tylko po przejściu z weekly musiałem od nowa je, wgrywać - czyli loginy hasła profil zaufany itd - trochę czasu to zajmuje. 

spoko, ja ZAWSZE instaluje na czysto po wipe. Miałem chwilę przerwy z zabawą, ale chyba czas dać szanse nowym wersjom. 

P.S. Którego recovery używasz ?

Edytowane przez witek_77
  • 2 tygodnie później...