Skocz do zawartości

Rysik do Xiaomi Pad 5 - chora cena, dlaczego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie, czy w tym rysiku do Xiaomi Pad 5 jest jakaś kosmiczna technologia że kosztuje takie pieniądze? (300zł) dlaczego on jest taki drogi, droższy lub w takiej samej cenie niż S-Pen od Samsunga... w Samsungu płacimy za firmę a tutaj za co się tyle płaci ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 9.10.2021 o 12:28, geforc napisał:

To spytam inaczej, czy jest inny rysik, tańszy który będzie dobrze działał z Pad 5 ?

Udało dopasować inny rysik? Zastanawiam się nad rysikiem esr

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rysik Xiaomi raczej nie jest uniwersalny, przynajmniej mi nie dziala ze starszymi telefonami Xiaomi. Na jednej recenzji z YT tez padlo takie stwierdzenie. A rysiki na BT takie zwykle nie dzialaja?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Hmm... "przynajmniej mi nie dziala ze starszymi telefonami Xiaomi" - ja się tak właśnie zastanawiałem czy można go sparować i używać w Mi 11 lub Xiaomi 12 PRO? 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

A ja zapytam czy używa ktoś pojemnościowego? Lubię używać ogólnie takowy i w pad 5 trzeba dość mocno tapać, palcem jest dotyk super ale wolę rysik. Poleci ktoś jakiś.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam oryginalny od roku. Z aliexpress za 270. Od tygodnia komunikat naładuj rysik, potem coś ładuje 5%, czasem 10 a czasem 100 a zaraz po tym, po minucie. Naładuj rysik... Jest chyba nierozbieralne. To już chyba do kosza?

Wysłane z mojego 21051182G przy użyciu Tapatalka