mrosi Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 11 Pro i Mi 11 Ultra - dla obydwu modeli jest ten sam ROM (nazwa kodowa: Mi 11 Pro - mars, Mi 11 Ultra - star). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_V12.5.17.0.RKACNXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
misiek18186 Opublikowano 5 Października 2021 Opublikowano 5 Października 2021 Zainstalowane, wszystko śmiga jak należy
Bar.Tek Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 (edytowane) Dlaczego mój telefon na moim koncie Google jest identyfikowany jako Google Pixel? To zależy od instalacji na czysto, jak robiłem czysta instalkę jakiś czas temu to był Mi11pro, a jeszcze wcześniej Ultra PS czy chodzi o certyfikację urządzenia i sklepu Play? Edytowane 17 Października 2021 przez Bar.Tek
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Października 2021 Opublikowano 18 Października 2021 Tak, chodzi o certyfikację pod SafetyNeta. 1
Rekomendowane odpowiedzi