Korat999 Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Witam serdecznie! Panowie i Panie kochani pomóżcie! Czy to możliwe że moja nowa dziś użyta pierwszy raz pro 2 przy mojej wadze 90kg miała zasięg około 20 km w trybie s? Bez podjazdów 80% płaskiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tidnes Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Całkiem realne uwzględniając wagę, tryb i temperaturę. Obiecane 45km to… drobny druk na stronie „Testowana hulajnoga posiadała w pełni naładowany akumulator, została obciążona wagą 75 kg, w temperaturze 25°C. Test został przeprowadzony bez wiatru, na poziomej drodze w trybie pieszym, przy ciągłej prędkości 15 km/h. Rzeczywiste osiągnąć mogą się różnić w zależności od różnic temperatury, obciążenia, prędkości wiatru, warunków drogowych i innych czynników.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korat999 Posted September 22, 2021 Author Share Posted September 22, 2021 Dziękuję bardzo za odpowiedź bo już myślałem że coś z nią nie tak:) trzeba chyba parę kg zrzucić 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L_u_k_e_1_0_2 Posted September 23, 2021 Share Posted September 23, 2021 Dziękuję bardzo za odpowiedź bo już myślałem że coś z nią nie tak:) trzeba chyba parę kg zrzucić Albo przyzwyczaić się do zasięguLubJeździć po płaskiej, równej powierzchni bez wiatru (oporów) i z prędkością 15 km/hTapnięte z iPhone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korat999 Posted September 24, 2021 Author Share Posted September 24, 2021 Faktycznie żona 47 kg robi konkretny zasięg😁 wszystkiemu winna moja spasiona d**a😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tidnes Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 Lekarz: Co pana skłoniło do odchudzania ? Pacjent: Krótki…. zasięg Link to comment Share on other sites More sharing options...
L_u_k_e_1_0_2 Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Dnia 24.09.2021 o 19:53, Tidnes napisał: Lekarz: Co pana skłoniło do odchudzania ? Pacjent: Krótki…. zasięg każdy powód jest dobry - by zwiększyć zasięg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujek22 Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 To już prościej zainwestować w drugą baterie a nie odmawiać sobie dobroci 😁😁😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L_u_k_e_1_0_2 Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 To już prościej zainwestować w drugą baterie a nie odmawiać sobie dobroci Nie można się nie zgodzić Tapnięte z iPhone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts