babka Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Witam. Czy odzyskam dane i konkretne ustawienia z kopi MIUI zrobionej w wersji 5 ?
Acid Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 W MIUI v5? Rozumiem ze z innego telefonu? Ogólnie tak. Tylko nie przywracaj ustawień systemowych. Hasła WiFi mogą być ale resztę lepiej samemu ustawić. Wysłane z MI Note Pro
babka Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2015 Właśnie przerzuciłem kopię, wystąpiły jedynie problemy z aplikacjami google (mapy) oraz operą. Po odznaczeniu wymienionych poszło bez zgrzytów. Mam jeszcze pytanie odnośnie karty SD. Niestety aplikacje których dane są zapisane w /Android na zewnętrznej karcie SD nie działają, po szybkiej analizie wyszło że wszystko nowe jest zapisane na karcie SD telefonu Sdcard0. Co zrobić w takim przypadku, mam trochę aplikacji, może nie było by problemu, zainstalowałbym sobie po prostu od nowa jednak pamięć telefonu szybko się zaraz skończy.
Szpila Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Masz 5.5GB pamięci na dane aplikacji. To nie mediatek ze sztywnym podziałem pamięci. Tak szybko tego nie zapchasz. Możesz też spróbować programu foldermount i utworzyć punkt montownia /sdcard1 wskazujący na kartę pamięci Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Szpila
babka Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jeszcze pytanie odnośnie blokady ekranu, jest jakiś motyw podobny do tego z miui 5, możliwość wybrania sms-a przy odblokowaniu ?
Szpila Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 W którymś z motywów "mist" widziałem chyba przycisk do sms na ekranie blokady.
mrosi Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Na najświeższym MIUI żona zameldowała o dzisiejszym, samoczynnym restarcie na Redmi 2 1GB... Podgląd (wykres) działania baterii działa. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez mrosi
Rekomendowane odpowiedzi