Lukmol2427 Opublikowano 6 Września 2021 Opublikowano 6 Września 2021 Witam, mam problem z modelem Mi 11 lite 4 g od zakupu coś każdego dnia pobiera pamięć z folderu inne nie wiem co mam zrobić proszę o pomoc
FromWP Opublikowano 6 Września 2021 Opublikowano 6 Września 2021 Nic. Albo nie używaj telefonu, to pamięć nie będzie się zapełniała. O tych Innych jest sporo postów. Chyba niefortunnie to nazwali, Inne nie znaczy niepotrzebne.
Lukmol2427 Opublikowano 3 Października 2021 Autor Opublikowano 3 Października 2021 A czy jak zrobię kopie zapasowe i przywróce tel do ustawień fabrycznych to pliki inne się wyczyszczą
Netoper Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Wszystkie pliki użytkownika których nie zarchiwizujesz zostaną skasowane.Po resecie zostaną tylko pliki systemowe, których część będzie indeksowana jako inne.Wysłane z mojego Poco X3 przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) Czyli innych będzie dużo mniej, ale będą. Inne to wszystko czego ten systemowy pokazywacz pamięci nie potrafi zaszufladkować, a niewiele potrafi. Edytowane 3 Października 2021 przez FromWP
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Jeśli chodzi o "Inne", to dużo może podpowiedzieć apka DiskUsage. Co prawda jest pod stare Androidy, ale z 11-stką działa bez problemu. U mnie najwięcej zżarły miejsca zdjęcia, które usunąłem z galerii, ale telefon zostawił je w "koszu" pomimo iż powinien to robić tylko przez miesiąc (miałem zdjęcia jakieś sprzed paru miesięcy), a także zaczęte pobierania z Opery które się z jakiegoś powodu nie usunęły.
FromWP Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 2 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał: Co prawda jest pod stare Androidy, ale z 11-stką działa bez problemu. Działa ale ma ograniczoną funkcjonalność (przynajmniej u mnie). Np cache poszczególnych aplikacji nie pokazuje, a pod 10 pokazywała i można było wyczyścić.
Rekomendowane odpowiedzi