Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Września 2021 Opublikowano 26 Września 2021 Nie. Jak wyjdzie nowe Stable to wtedy już tam będzie poprawka na SafetyNet i problemu z płatnościami nie będzie.
doktorski Opublikowano 26 Września 2021 Opublikowano 26 Września 2021 1 godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał: Nie. Jak wyjdzie nowe Stable to wtedy już tam będzie poprawka na SafetyNet i problemu z płatnościami nie będzie. Ja wiem, ze o ETA nowej wersji się nie pyta ale może z doświadczenia wiesz czy jesteśmy dalej czy bliżej nowej wersji? pzdr, dr
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Września 2021 Opublikowano 26 Września 2021 Nie mam pojęcia. Xiaomi pod tym względem jest nieprzewidywalne.
Note3 Opublikowano 28 Września 2021 Opublikowano 28 Września 2021 W dniu 25.09.2021 o 20:55, Kacper Skrzypek napisał: Wgraj ten moduł: https://github.com/kdrag0n/safetynet-fix/releases/tag/v2.1.1 A jak to wgrać? Przez Magiska... Jakaś instrukcja jest?
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Września 2021 Opublikowano 28 Września 2021 W Magisku na dole jest ikonka od modułów, klikasz w nią. Potem na górze Zainstaluj i wybierasz paczkę zip z modułem.
Note3 Opublikowano 29 Września 2021 Opublikowano 29 Września 2021 Faktycznie działa, wszystko. Był problem z dodaniem karty, Revolut i CitiHandlowy... Teraz wszystko działa, ale do szczęścia potrzebuje jeszcze żeby aplikacje CitiHandlowy działała... Ukryłem w Magisk, wyczyściłem cache, a dalej nie chce działać.. Jakiś pomysł?
doktorski Opublikowano 26 Listopada 2021 Opublikowano 26 Listopada 2021 Cześć, Właśnie zaktualizowałem telefon do najnowszej wersji stable V12.5.7.0.RJDCNXM. Niestety Google Pay nadal krzyczy, że telefon nie spełnia wymogów bezpieczeństwa. Czy safetynex fix jest zaimplementowany w tej wersji?
Rekomendowane odpowiedzi