Radoha Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 czy ktoś wie dlaczego ta opcja przestała działać? odinstalowałem w ten sposob wiadomości miui. W pewnym momencie ta funkcja przestała działać. Po kliknieciu w punkt 1 nie przechodzi do menagera aplikacji
0 frrancuz Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Działa ale nie z systemowymi. Systemowe maja czasem odinstaluj ale wtedy tylko aktualizacje się kasują. Odinstalować takiej aplikacji w ten sposób nie dasz rady. Zainteresuj się appControl z XDA jak chcesz się bawić w kasowanie. Osobiście sugeruje jednak zamiast deinstalacji wybieranie opcji wyłączenia.
0 Radoha Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Wlasnie wyłączyłem tak apke miui sms. Ale teraz po kliknieciu w punkt pierwszy pojawia sie info " nie można ukończyć czynnosci" . Wczesniej klikniecie w punkt pierwszy przenosilo do menagera aplikacji
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 A czemu musisz to robić z menu pomocy? W ustawieniach nie jesteś w stanie wejść? Ustawienia > Aplikacje > Zarządzanie.
0 Radoha Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Bo w ten sposob można ( było ) wyłączyć wiecej aplikacji 😉
Pytanie
Radoha
czy ktoś wie dlaczego ta opcja przestała działać? odinstalowałem w ten sposob wiadomości miui. W pewnym momencie ta funkcja przestała działać. Po kliknieciu w punkt 1 nie przechodzi do menagera aplikacji
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi