Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 11i / Redmi K40 Pro / + (nazwa kodowa: haydn). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMK40Pro_MI11i_V12.5.5.0.RKKCNXM_v12-11-fastboot.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
antykat Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zastanawiam się nad zakupem Mi 11i. Jak zainsralować na nim xiaomi.eu rom? Jest już w pełni działające TWRP? I jeszcze dwa pytania. Czy w xiaomi.eu jest dialer xiaomi z nagrywaniem rozmów czy googlowski? Czy jest możliwość zrootowania urządzenia? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2021 8 godzin temu, antykat napisał: Jak zainsralować na nim xiaomi.eu rom? Ściągasz paczkę, uruchamiasz telefon w trybie fastboot, w nim skrypt pierwszej instalacji (zakładając że fastboot nie będzie sprawiać problemów z wykryciem i masz oczywiście odblokowany bootloader). 8 godzin temu, antykat napisał: Jest już w pełni działające TWRP? Z tego co wiem nie. 8 godzin temu, antykat napisał: Czy w xiaomi.eu jest dialer xiaomi z nagrywaniem rozmów czy googlowski? Xiaomi. 8 godzin temu, antykat napisał: Czy jest możliwość zrootowania urządzenia? Tak, trzeba spatchować boot.img -> https://topjohnwu.github.io/Magisk/install.html#patching-images 1
antykat Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
HarveyDent Opublikowano 27 Września 2021 Opublikowano 27 Września 2021 Czy na tym romie działa normalnie Google Pay i płatności zbliżeniowe? Czy zostaje tylko global i zablokowany Bootloader?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
JayZ93 Opublikowano 28 Września 2021 Opublikowano 28 Września 2021 Google Pay z płatnościami działa ale trzeba doinstalować GPay SQLite fixTapatalk - Redmi K40 Pro+ 1
HarveyDent Opublikowano 29 Września 2021 Opublikowano 29 Września 2021 Czyli jednak tylko Magisk + łatanie obrazu rozruchowego?
HarveyDent Opublikowano 9 Października 2021 Opublikowano 9 Października 2021 Sam sobie odpowiem: płatności działają od strzała po instalacji i magisk nie jest potrzebny Wysłane z mojego M2012K11C przy użyciu Tapatalka
mariusz.ur Opublikowano 9 Października 2021 Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) 6 minut temu, HarveyDent napisał: płatności działają od strzała po instalacji i magisk nie jest potrzebny Dzisiaj działają, jutro być może nie. Taki urok odblokowanego bootloadera i custom romu. Edytowane 9 Października 2021 przez mariusz.ur
HarveyDent Opublikowano 10 Października 2021 Opublikowano 10 Października 2021 Stawiam dolary przeciw orzechom że będą działały zawsze pod warunkiem że tel nie będzie zrootowanyWysłane z mojego M2012K11C przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi