hhunter22 Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Witam, za radą internetowych ekspertów zacząłem bawić się w ściąganie gcam na 10t pro... iiii albo nie działa poprawnie, albo się zawiesza apka, albo nie można z apli wejść w podgląd zrobionego zdjęcia...nawet po wgraniu configów... albo co najgorsze robię zdjęcie i ono się nie zapisuje w pamięci... Różnica w jakości zdjęć jest widoczna, zwłaszcza w nieco gorysz warunkach oświetleniowych więc chciałbym używać gcam... Czy ktoś może polecić wersję którą używa lub jak coś poprzestawiać, wgrać inny config?
pawelt Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 U mnie na indonezji działają MGC nieważne czy 8.1 czy 8.2 raczej nie używam xml bo działają świetnie bez niego jak tez nie ustawiam na 8.1, że to komórka miui tylko zostawiam auto. Może tylko sobie niektóre rzeczy konfiguruję pod siebie. 8.1 ma obsługę 3 obiektywów ale na auto jw. 8.2 ma ustawione tylko zbliżenie x2 .Tzn można to wszystko skonfigurować pod siebie. Ja używam zamiennie obie wersje. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/
Recommended Posts