5555g5 Opublikowano 28 Lipca 2021 Opublikowano 28 Lipca 2021 Witam, mam pytanie czym się różnią wersje xiaomi mi 1s między tą normalną na rynku polskim a wersją DE? czy niczym się nie różni oprócz tego że ma 2 hamulce??
Tidnes Opublikowano 30 Lipca 2021 Opublikowano 30 Lipca 2021 Z tego co się orientuję to tylko dodatkowa klamka… której póki co nigdzie nie można kupić jakby się uszkodziła.
Battery_Saver Opublikowano 30 Lipca 2021 Opublikowano 30 Lipca 2021 Dodatkowa klamka plus fabryczne ograniczenia prędkości: Tryb pieszy: 5km/h, tryb Drive - 15km/h, tryb Sport 20km/h Także każdy pojazd sprzedawany na rynek niemiecki posiada (musi posiadać) tabliczkę znamionową wraz z wybitym numerem VIN (nie mylić z numerem seryjnym hulajnogi) i homologacją, co jest wymagane aby móc uzyskać ubezpieczenie oraz poruszać się na terytorium Niemiec
5555g5 Opublikowano 31 Lipca 2021 Autor Opublikowano 31 Lipca 2021 Dnia 30.07.2021 o 09:58, Battery_Saver napisał: Dodatkowa klamka plus fabryczne ograniczenia prędkości: Tryb pieszy: 5km/h, tryb Drive - 15km/h, tryb Sport 20km/h Także każdy pojazd sprzedawany na rynek niemiecki posiada (musi posiadać) tabliczkę znamionową wraz z wybitym numerem VIN (nie mylić z numerem seryjnym hulajnogi) i homologacją, co jest wymagane aby móc uzyskać ubezpieczenie oraz poruszać się na terytorium Niemiec Ale odblokowanie działa tak samo?? Czy inaczej??
5555g5 Opublikowano 31 Lipca 2021 Autor Opublikowano 31 Lipca 2021 Chodzi o to czy da rady odblokować do 30/32km/h na wersji DE w taki sam sposób jak na global.
Battery_Saver Opublikowano 31 Lipca 2021 Opublikowano 31 Lipca 2021 tak, ale zależy z jakiego sposobu korzystasz. Dla SHU pamiętaj o odpowiednich parametrach dla regionu DE nie sugerując się suwakami dla EU, bo po numerze seryjnym będzie to miało znaczenie
Netoper Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Yyy, temat dotyczy hulajnogi...A co do telefonu to albo masz wersję czystą albo z brandem operatora.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi