Bullsblood Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Czasami zdarza mi się problem z pobraniem aplikacji z play storę. Albo wyskakuje błąd 911 albo staje w miejscu na początku lub w środku pobrania. Dodam że mam też problem z pobraniem motywu w aplikacji "motywy" często nie wyświetla się motyw a jak już się wyświetli to nie zawsze chce się pobrać. Problem zauważam na wifi jak i na 3g Tepnięte z mi3
Marvinka Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Czasami zdarza mi się problem z pobraniem aplikacji z play storę. Albo wyskakuje błąd 911 albo staje w miejscu na początku lub w środku pobrania. Dodam że mam też problem z pobraniem motywu w aplikacji "motywy" często nie wyświetla się motyw a jak już się wyświetli to nie zawsze chce się pobrać. Problem zauważam na wifi jak i na 3g 900-coś tam wyskakiwał Marvince. Aktualizacja Google Storu do najnowszej wersji pomogła. Drugie to może wynikać po prostu z faktu, że ciągniesz dane "Repablik of Czajna"...
Bullsblood Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2015 Niestety non stop wyskakuje ten błąd nawet po aktualizacji, dziwne ze tylko w niektórych aplikacjach a nie we wszystkich. Tepnięte z mi3
Numb Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 U dziewczyny na 1S z kilkoma apkami było podobnie, zazwyczaj były to duże apki. Ja za to na Redmi 1 nie mogę nic pobierać, bo niby nie mam miejsca...
ZduneX25 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Z motywami to też tak mam od dobrych 2-3 tygodni, ładują się z łaski.
Numb Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Co do apek to już mam przyczynę, miałem wyłączone sprawdzanie apek przy instalacji w antywirusie. Jednak nie, problem wrócił.
Marvinka Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Co do apek to już mam przyczynę, miałem wyłączone sprawdzanie apek przy instalacji w antywirusie. Jednak nie, problem wrócił. Marvince przypomina się ten taki film o Robin Hoodzie w rajtuzach, gdzie jeden ślepy spada z jakieogś balkonu i woła "WIDZĘ, WIDZĘ!" a potem idzie, d*p, w drzewo i dodaje "...a, nie, zdawało mi się".
Bullsblood Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Marvince przypomina się ten taki film o Robin Hoodzie w rajtuzach, gdzie jeden ślepy spada z jakieogś balkonu i woła "WIDZĘ, WIDZĘ!" a potem idzie, d*p, w drzewo i dodaje "...a, nie, zdawało mi się". Mi się pobala scena jak brailem oglądał gazety erotyczne Tepnięte z mi3 Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Bullsblood 1
Rekomendowane odpowiedzi