Jump to content

Uszkodzony wyświetlacz

MLynx25

Recommended Posts

Witam, tydzień temu telefon wysunął się z kieszeni i zaliczył glebę niestety roztrzaskał dwa rogi w drobny mak. 

Wyświetlacz mimo zniszczenia działa i dotyk też ( odcisk palca ) ale tylko 2 dni i jest teraz czarny ekran ale dotyk dział. 

bo jak włączy się alarm ( budzik ) bez problemu da się go wyłączyć przeciagajac palcem w górę. 

Obdzwoniłem większość serwisów nikt nie chce za wiele powiedzieć, nikt nie ma cześci do tego a nawet dostałem informacje że stany magazynowe wyświetlaczy w chinach ( xiaomi ) są na wyczerpaniu. 

Czy ktoś coś może pomóc? 

sprawdzałem na aliexpress jest sporo ale jaka gwarancja że to oryginalny? że będzie działać? 

Po za tym czas dostawy też przeraża a nie ukrywam że telefon ( aparat jest mi mocno potrzebny do pracy ) 

Czy ktoś już wymieniał? 

Pozdrawiam 

1 godzinę temu, MLynx25 napisał:

Witam, tydzień temu telefon wysunął się z kieszeni i zaliczył glebę niestety roztrzaskał dwa rogi w drobny mak. 

Wyświetlacz mimo zniszczenia działa i dotyk też ( odcisk palca ) ale tylko 2 dni i jest teraz czarny ekran ale dotyk dział. 

bo jak włączy się alarm ( budzik ) bez problemu da się go wyłączyć przeciagajac palcem w górę. 

Obdzwoniłem większość serwisów nikt nie chce za wiele powiedzieć, nikt nie ma cześci do tego a nawet dostałem informacje że stany magazynowe wyświetlaczy w chinach ( xiaomi ) są na wyczerpaniu. 

Czy ktoś coś może pomóc? 

sprawdzałem na aliexpress jest sporo ale jaka gwarancja że to oryginalny? że będzie działać? 

Po za tym czas dostawy też przeraża a nie ukrywam że telefon ( aparat jest mi mocno potrzebny do pracy ) 

Czy ktoś już wymieniał? 

Pozdrawiam 

A Xiaomi przypadkiem na reklamowało sie,że ma się gwarancje 12 Miechów na wyświetlacz jak rozbijesz? 

Ta w mi 10 t pro który mam owszem mam pol roku ale w tym prawie 3 razy droższym już nie bo ? Ciężko powiedzieć pisałem do sklepu mistory gdzie kupowałem powiedzieli mi że absolutnie gwarancja tego nie obejmuje. Polacy jak zwykle są traktowani przez xiaomi po macoszemu bo kupując mi 11 ultra w chinach faktycznie jest gwarancja na wyświetlacz ale nasz sklepy autoryzowane albo nie walczą o to albo mimo że jest to jej nie dają ciężko to zwryfikować.