maszmol Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Mam pytanie co do tej funkcji w telefonie. Co daje ta funkcja przy opcji ON? Jakie są widoczne efekty tej opcji, jakie są jej plusy i minusy oraz wpływ na system? A co zyskam kiedy zostanie ustawiona w pozycji OFF? Używacie tej opcji w swoich telefonach?
0 ZduneX25 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Na MiNote to raczej nie ma sensu tego przełączać, opcja powstała dla tych słabszych urządzeń z małą ilością ramu.
0 Acid Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Kilka animacji znika. Generalnie opcja pomaga w słabych urządzeniach. W MINote nie ma sensu tego ruszać. Wysłane z MI Note Pro
0 lg4xhd Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zauwazylem, że nie ma animacji przelatujacych okienek, brak animacji rozsypania sie ikonki po wyrzuceniu do kosza itp.
0 kulig007 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Masz takie poczucie ''szybszego'' działania telefonu. Wysłane z mojego MI 2S
Pytanie
maszmol
Mam pytanie co do tej funkcji w telefonie.
Co daje ta funkcja przy opcji ON?
Jakie są widoczne efekty tej opcji, jakie są jej plusy i minusy oraz wpływ na system?
A co zyskam kiedy zostanie ustawiona w pozycji OFF?
Używacie tej opcji w swoich telefonach?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi