Farmer Opublikowano 8 Czerwca 2021 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Mam problem. Mam włączony tryb nie przeszkadzać. Dźwięki wyłączone super, ale nie wiem kiedy przychodzi sms, jest połączonie tzn ekran nie wybudza się. W poprzednim tel miałem dodatkowe ustawienia co było można wyświetlać w trybie nie przeszkadzać. Był to Asus z androidem 10. Mogłem zaznaczyć żeby były wyświetlane powiadomienia, plakietka. Będę wdzięczny za każdą pomoc.
FromWP Opublikowano 8 Czerwca 2021 Opublikowano 8 Czerwca 2021 17 minut temu, Farmer napisał: Mam włączony tryb nie przeszkadzać. Zamiast nie przeszkadzać włącz tryb cichy (cisza).
Farmer Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) Nie zawsze człowiek pamięta o tym włączaniu, a tak harmonogram i samo się wlaczy Edytowane 8 Czerwca 2021 przez Farmer
FromWP Opublikowano 8 Czerwca 2021 Opublikowano 8 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Farmer napisał: a tak harmonogram i samo się wlaczy Przecież dla cichego też mozesz harmonogram ustawić. Nie przeszkadzać działa trochę inaczej, a tobie chodzi tylko o wyciszenie.
Farmer Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2021 36 minut temu, FromWP napisał: Przecież dla cichego też mozesz harmonogram ustawić. Nie przeszkadzać działa trochę inaczej, a tobie chodzi tylko o wyciszenie. U mnie harmonogram jest tylko dla trybu nie przeszkadzać. U mnie wygląda to zupełnie inaczej
FromWP Opublikowano 8 Czerwca 2021 Opublikowano 8 Czerwca 2021 To nic na to nie poradzisz, pozostaje ręczne włączanie.
mgcompany Opublikowano 8 Czerwca 2021 Opublikowano 8 Czerwca 2021 9 godzin temu, Farmer napisał: U mnie harmonogram jest tylko dla trybu nie przeszkadzać. U mnie wygląda to zupełnie inaczej Na zrzucie ekranu widzę opcję "Powiadom o połączeniach". Może jak to włączysz, to będzie działać jak potrzebujesz.
Farmer Opublikowano 9 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2021 9 godzin temu, mgcompany napisał: Na zrzucie ekranu widzę opcję "Powiadom o połączeniach". Może jak to włączysz, to będzie działać jak potrzebujesz. Tak, ale przy tej opcji jest normalnie dźwięk, a ja tylko bym chciał żeby wubudzal tel.
Rekomendowane odpowiedzi