Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Mam włączony tryb nie przeszkadzać. Dźwięki wyłączone super, ale nie wiem kiedy przychodzi sms, jest połączonie tzn ekran nie wybudza się. W poprzednim tel miałem dodatkowe ustawienia co było można wyświetlać w trybie nie przeszkadzać. Był to Asus z androidem 10.  Mogłem zaznaczyć żeby były wyświetlane powiadomienia, plakietka. Będę wdzięczny za każdą pomoc. 

Opublikowano (edytowane)

Nie zawsze człowiek pamięta o tym włączaniu, a tak harmonogram i samo się wlaczy

Edytowane przez Farmer
Opublikowano
1 godzinę temu, Farmer napisał:

a tak harmonogram i samo się wlaczy

Przecież dla cichego też mozesz harmonogram ustawić. Nie przeszkadzać działa trochę inaczej, a tobie chodzi tylko o wyciszenie.

IMG_20210608_112937.thumb.jpg.f30f97e52fbb2523595fa35793113f11.jpg

Opublikowano
36 minut temu, FromWP napisał:

Przecież dla cichego też mozesz harmonogram ustawić. Nie przeszkadzać działa trochę inaczej, a tobie chodzi tylko o wyciszenie.

IMG_20210608_112937.thumb.jpg.f30f97e52fbb2523595fa35793113f11.jpg

U mnie harmonogram jest tylko dla trybu nie przeszkadzać. U mnie wygląda to zupełnie inaczej 

Screenshot_2021-06-08-12-10-38-955_com.android.settings.jpg

Opublikowano
9 godzin temu, Farmer napisał:

U mnie harmonogram jest tylko dla trybu nie przeszkadzać. U mnie wygląda to zupełnie inaczej 

Screenshot_2021-06-08-12-10-38-955_com.android.settings.jpg

Na zrzucie ekranu widzę opcję "Powiadom o połączeniach". Może jak to włączysz, to będzie działać jak potrzebujesz.

Opublikowano
9 godzin temu, mgcompany napisał:

Na zrzucie ekranu widzę opcję "Powiadom o połączeniach". Może jak to włączysz, to będzie działać jak potrzebujesz.

Tak, ale przy tej opcji jest normalnie dźwięk, a ja tylko bym chciał żeby wubudzal tel.