Netoper Opublikowano 13 Maja 2021 Opublikowano 13 Maja 2021 Patrząc w tabele to ma 5G, więc jednak progres a nie typowe odświeżenie, Możliwe że to ma być budżetowy fon z 5G, bo procek to taki sobie.Bateria też zadu nie urywa.Z ceną to strzelałbym max 700 plnów.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 13 Maja 2021 Opublikowano 13 Maja 2021 W tabeli jest 5G, ale chodzi o Wi-Fi 5 GHz, a nie o rzeczywiste 5G. Gdyby procek obsługiwał 5G to tak, można byłoby mówić o pewnej różnicy, ale to nie jest telefon z 5G. Raczej nie przegapiliby takiego chwytu marketingowego przy okazji Redmi Note 9, które ma identyczny procek.
Netoper Opublikowano 13 Maja 2021 Opublikowano 13 Maja 2021 Aaa, po MHzetach patrzyłem i nie zwróciłem uwagi, że to do wifi należy. W takim razie cena spada max do 450, pod warunkiem że będzie dioda powiadomień Mam Umidigi Power 3, odczuwalnie lepiej chodzi niż Note 9, bateria nie do zarżnięcia, foty mają lepsze odwzorowanie kolorów, Śmiało mogę go porównać do POCO X3 NFC, z tym że w POCO foty mniej szczegółowe i potrafi wifi zawieszać. Power kosztował mnie niecałe 600 zł. Z racji że rozdupczył się wyświetlacz kupiłem RN8pro i nie byłem zachwycony przesiadką, ale da się żyć Rn9pro zwróciłem po10 dniach używania, nie szło tego używać. Patrząc na procesor i biorąc pod uwagę jakość softu to te Rn8 2021 to jeszcze większa padaka się szykuje, a lekkiego apetytu sobie zrobiłem przez te niedopatrzenie 5G. Kolejny fon już raczej nie będzie ze stajni Xiaomi, bo jednak są firmy które w niższej cenie mają odpowiedniki i nie mają wkurzających problemów z softem, restartami, zielonymi wyświetlaczami itd.Chociaż na Rn4pro i Rn4 HE, nie narzekałem.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi