ayala73 Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 Witam. Zmieniłem rom w telefonie Poco x3 nfc na ten bez twrp : https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.2.0.QJGMIXM_v12-10-fastboot.zip/download. Wszystko poszło niby sprawnie, ale przy próbie wykonania połączenie wyświetla się komunikat: "wyłącz tryb samolotowy aby zadzwonić", tryb samolotowy jest oczywiście wyłączony.Oprócz tego informacja że nie dało się uruchomić karty SIM. Zasięg sieci zerowy, wyjąłem kartę SIM i ją znowu włożyłem ale nic to nie dało. Czy to może wina tej paczki którą ściągnołem, czy problem jest gdzie indziej. Przed zmianą romu wszystko było ok
mariusz.ur Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 Sprawdź czy masz nr imei w informacjach o telefonie.
ayala73 Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Opublikowano 3 Maja 2021 3 minuty temu, mariusz.ur napisał: Sprawdź czy masz nr imei w informacjach o telefonie. Wszedłem w informacje o telefonie i przy imei slot 1 czy też 2 IMEI SV 00
mariusz.ur Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 Zrobiłeś kopię zapasową EFS w TWRP? Spróbuj wgrać jeszcze raz rom. Może to wystarczy.
mgcompany Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 Teraz to pewnie pomoże tylko hasło "POCO X3 IMEI repair".
Rekomendowane odpowiedzi