ArekNTX Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 WItam posiadam Redmi Note 9 Pro nakladka MIUI 12.0.1 mam problemz powracajacymi kontaktami operatora typu biuro obslugi/horoskop/inf. sprzedazy. kontaktow nie ma na koncie google w zadnej chmurze ani na karcie sim. po skasowaniu w/w kontaktow i zrestartowaniu telefonu po kliknieciu sluchawki kontakty wracaja. w aplikacji kontakty ich nie ma. mial ktos cos podobnego?
ArekNTX Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Kotaktow żadnych na karcie sim nie mam. po restarcie telefonu w kontach obok google/xioaomi pokazuje sie "Urządzenie" i tam znajduja sie te wszystkie kontakty.
ArekNTX Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2021 16 godzin temu, WD40 napisał: Na karcie SIM masz fabrycznie zapisane właśnie te nadmiarowe kontakty. nie ma mozliwosci ich skasowania?
marcin19883 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 3 godziny temu, ArekNTX napisał: nie ma mozliwosci ich skasowania? też mam problem z Dialerem Google, który pokazuje wszystkie kontakty. Nie da się tego ustawić inaczej. Nie ma opcji tylko kontakty Google.
michalm83 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Ewentualnie zamiast miui.eu to ROM Indonesia.Lub prościej odinstalować dialer/kontakty Google i zainstalować alternatywną aplikacje.
Rekomendowane odpowiedzi