lee Opublikowano 23 Lutego 2025 Opublikowano 23 Lutego 2025 W dniu 31.01.2025 o 11:58, dzanas69 napisał(a): Odkąd ten telefon przestał dostawać aktualizacje, to temat tak jakby umarł, więc zadam pytanie: instalował ktoś może coś innego, świeższego na tym modelu? Zaczynam się interesować tym tematem, myślę o Lineage, czy to dobry wybór, czy dobrze działa, czy może jest coś lepszego? Dzięki za wszelkie sugestie Na 4pda zobacz sobie wątki. Są porty romów czy też custom romy w tym oficjalny lineageos 22.1 pojawił się ostatnio.
krzychus3 Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Witam wszystkich. Czy powracał ktoś z custom romow do stocka? Obecnie mam crdroid, ale z racji że niektóre aplikację nie przechodzą testu integralnośći i nie można też płacić NFC, zastanawiam się do powrotu do stocka i zablokowania botloadera. Tylko który stock będzie najbardziej optymalny, stabilny żeby tel się nie grzał i było minimum apek i reklam ?
dzanas69 Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Ja wrzuciłem 14.0.4.0 TKFTWXM, hula aż miło, reklam mało, nagrywanie rozmów co dla mnie ważne działa, cóż chcieć Ja wrzuciłem 14.0.4.0 TKFTWXM, hula aż miło, reklam mało, nagrywanie rozmów co dla mnie ważne działa, cóż chcieć
Rekomendowane odpowiedzi