Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema. Mi11 ultra ma zwykłą baterię czy 2 komorową? Jeśli tak, to większą pojemność (równolegle) czy większe napięcie (szeregowo)? Wtyczki widzę dwie na screenach sklepów. W accubatery trzeba zmieniać na 2 komorową? Pytam, bo max co widziałem to około 5,5A w Accubatery, a kabel z miarką pokazywał 23W. Trochę daleko do 67... Ładowanie 10-100% godzinka+

Edytowane przez Erill
  • 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

Korzysta ktoś może z jakiejś aplikacji która klonuje obraz z głównego ekranu na ten mniejszy? Jak np aplikacja Mirror2rearUltra? Przestała mi działać po aktualizacji systemu i nie mogę znaleźć alternatywy a czasami jednak się przydała

Ok, jakaś poprzednia wersja działa 

Edytowane przez Alucard
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej, telefon zakupiony z Chin. Posiadam wgrana bodajze w 22 roku wersje MIUI 13.0 | V13.0.12.0.SKACNXM (stabilna) - wszystko smiga spoko ale mysle o wgraniu nowej dostepnej wersji HyperOS. Moge prosic o podpowiedz jak sie za to zabrac? Potrzebna bedzie kopia zapasowa plikow?

Opublikowano
48 minut temu, crash napisał(a):

Hej, telefon zakupiony z Chin. Posiadam wgrana bodajze w 22 roku wersje MIUI 13.0 | V13.0.12.0.SKACNXM (stabilna) - wszystko smiga spoko ale mysle o wgraniu nowej dostepnej wersji HyperOS. Moge prosic o podpowiedz jak sie za to zabrac? Potrzebna bedzie kopia zapasowa plikow?

powinieneś bez problemu zrobić upgrade do nowej wersji ... nie stracisz danych i ustawień choć na wszelki wypadek radził bym zrobić backup - ot dla świętego spokoju ... rom możesz wrzucić przez kompa - pobierz paczkę - rozpakuj ją - tam będzie plik pod windowsa który będzie miał w nazwie upgrade - podłącz do kompa telefon uruchomiony w trybie fastboot - upewnij się że w menadżerze urządzeń jest widoczny jako android bootloader interface - no i jeśli tak to klikasz ten plik upgrade i zaskoczy skrypt - potwierdzasz i jedzie ... po procedurze telefon się zrestartuje i zaskoczy nowy system ... jest tam też plik do pierwszej instalacji z utrata danych - to głównie się używa przy pierwszej instalacji na odblokowanym telefonie gdzie był oryginalny system global / chińczyk ... w sumie u siebie też możesz z tego skorzystać ale wtedy wiadomo - pełen backup danych to już konieczność ...

• Thanks 1