Baczeekk Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 Od kilku dni raz na jakiś czas wyskakuje mi powiadomienie a w nim: "A new file found downloadfile-3.bin" Nie pobiera się to na moje żądanie. Co to jest i dlaczego teraz mi to wyskakuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_gie Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 Usuń ten plik i powinno być po problemie. Ja tak mam np. z pobranymi pdfami dopóki ich nie otworzę, że znaleziono nowy plik. Pewnie coś pobrałeś przez przypadek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baczeekk Posted April 7, 2021 Author Share Posted April 7, 2021 Nie, nie pobrałem nic przez przypadek i nie robię tego co drugi dzień... Nie pisałbym tematu gdybym pobrał przypadkiem jakiś plik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel188 Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 jak usuniesz ten plik to powiadomienie nadal wyskakuje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baczeekk Posted April 8, 2021 Author Share Posted April 8, 2021 Nie, powiadomienie też od razu mogę usunąć. Plik też usunąłem. Chodzi o to, że po jakimś czasie to znowu się pojawia i znowu tworzy się czy pobiera ten plik. Nie wiadomo dlaczego, po co i przez co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgcompany Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Może przydałoby się zainstalować jakąś aplikację do śledzenia aktywności apek i ruchu sieciowego? Zwykle pliki o takiej nazwie pochodzą z Sklepu Play i są dociągane np. przez gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts