kpmkat Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 (edited) Witam, jak w temacie - brak możliwości edycji pola Wiadomość przy wysyłaniu prywatnej wiadomości. Mogę wybrać osobę, wpisać temat ale pole Wiadomości nie jest edytowalne Mógłby ktoś pomóc? Edited March 27, 2021 by kpmkat
Kacper Skrzypek Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Faktycznie coś na stronie Wiadomości jest nie tak. Zgłosiłem. Możesz spróbować napisać przez ikonę wiadomości obok nazwy profilu > tam Napisz nową. Z tego poziomu ładuje się normalnie.
kpmkat Posted March 27, 2021 Author Posted March 27, 2021 11 minut temu, Kacper Skrzypek napisał: Faktycznie coś na stronie Wiadomości jest nie tak. Zgłosiłem. Możesz spróbować napisać przez ikonę wiadomości obok nazwy profilu > tam Napisz nową. Z tego poziomu ładuje się normalnie. Dzięki za info, ale w profilu poprzez Napisz nową też nie funkcjonuje...
ZduneX25 Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Na ten moment kliknij prawym przyciskiem myszy na "Napisz nową" i wybierz otwórz na nowej karcie, wtedy będziesz mógł pisać.
kpmkat Posted March 27, 2021 Author Posted March 27, 2021 10 minut temu, ZduneX25 napisał: Na ten moment kliknij prawym przyciskiem myszy na "Napisz nową" i wybierz otwórz na nowej karcie, wtedy będziesz mógł pisać. Dzięki działa.
Recommended Posts