blejdzik Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 Witam Czaję się na ten telefon no i mam kilka pytań czy jest sens ?? Dlaczego pytam Obejrzałem kilka filmów odnośnie wytrzymałości telefonu a dokładnie ten https://www.youtube.com/watch?v=_YnXzS-75Ls co mnie zmartwiło że bez problemu telefon został złamany , mojego RN 7 nie było tak łatwo złamać ;-).
rav85pl Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 Czy podstawowy redmi note 10 ma tył szklany czy jest to inne tworzywo?
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 12 godzin temu, rav85pl napisał: Czy podstawowy redmi note 10 ma tył szklany czy jest to inne tworzywo? Z tego co widzę to plastik. Na szkło mi to nie wygląda. 13 godzin temu, blejdzik napisał: Czaję się na ten telefon no i mam kilka pytań czy jest sens ?? Dlaczego pytam Na ten, czyli na jaki? Note 10 czy Pro? 1
blejdzik Opublikowano 27 Marca 2021 Opublikowano 27 Marca 2021 12 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał: Z tego co widzę to plastik. Na szkło mi to nie wygląda. Na ten, czyli na jaki? Note 10 czy Pro? Note 10 PRO bo tylko ten wchodzi w grę
Rekomendowane odpowiedzi