zbuntowany Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 Cześć, dziś nagrywając filmik zauważyłem, że strasznie zaczął klatkować w Mi11 ekran podczas nagrywania. Nic się nie poprawiło po wymuszeniu zatrzymania aplikacji aparatu oraz usunięciu plików pamięci podrecznej. Sam film również nagrał się klatkowo. Nie zwracajcie uwagi na jakość filmu - zmniejszyłem go żeby wgrał się na FB Ktoś wie skąd to lagowanie? MIUI Global 12.0.3 Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka
Misiuu21 Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) @zbuntowanynowszy rom i zobacz czy jest poprawa. https://c.mi.com/thread-3629706-1-0.html Pobierasz na telefon Rom .zip z linku Update Flash 3.0G. Wchodzisz w Ustawienia, o telefonie, Aktualizacje (kafelek po lewej na górze). Klikasz 10 razy w logo wersji Miui 12 co uruchomi pokazywanie zaawansowanych opcji. Potem trzy kropki na górze po prawej, Wybierz paczkę aktualizacji, wybierasz pobraną i się instaluje. Edytowane 25 Marca 2021 przez Misiuu21
zbuntowany Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Opublikowano 25 Marca 2021 @Misiuu21 a będą mi działać aktualizacje OTA?Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka
abc00 Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) W linku masz nawet, że będzie sukcesywnie przesyłana przez OTA, ale szybciej można pobrać sobie ręcznie i wymusić. Na forum były też informacje, żeby zmienić region (szwajcaria) i wtedy aktualizacje pojawiają się znacznie szybciej. Edytowane 25 Marca 2021 przez abc00
DariuszKozik Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 jak ktoś przetestuje to niech da znać czy jest poprawa w temacie aparatu
Rekomendowane odpowiedzi