Feniks_Tomek Opublikowano 21 Marca 2021 Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Hej ostatnio miałem problem z telefonem (miałem blokadę i nie mogłem zrobić factory reseta) wiec zrobiłem hardreseta moje konto google zostało usunięte wiec tak zwana blokada bypass jest zepsuta a stare sposoby na jej ominiecie nie działają bo już chyba zostały naprawione wiec według mnie i został tylko FASTBOOT jeśli by kto mi pomógł z góry dziękuje (ta blokada według mnie jest nawet nie potrzeba bo jest jeszcze blokada Xiaomi z której nie mam problemu jak jesteś właścicielem). Przepraszam za moja ortografie oraz interpunkcje :). Jednym słowem chce zrobić Fabryczny reset za pomoca Fasbota Edytowane 21 Marca 2021 przez Feniks_Tomek
Adam Błażejewski Opublikowano 21 Marca 2021 Opublikowano 21 Marca 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Problem z... To nie jest opis.
ZduneX25 Opublikowano 21 Marca 2021 Opublikowano 21 Marca 2021 fastboot erase userdata fastboot erase cache fastboot reboot
Feniks_Tomek Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Opublikowano 21 Marca 2021 niby sie udało ale potem tak wyskakuje komunkikat Not signed in To use this phone you first have to sing it google Ac......... i pisze sprobuj ponowie i wraca do punktu wyjsiowego. A jest jakas komedna żeby wymazac konto google na a w ostaczenosci usunac tą blokade baypas chociaż szkoda bo gwarancje strace
Feniks_Tomek Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Opublikowano 22 Marca 2021 Już wiem czemu nie mogę wyczyści useredaty ponieważ jest zablokowany a kiedy go próbowałem odblokować wyskakuje ten komunikat i nie wiem co zrobić
ZduneX25 Opublikowano 22 Marca 2021 Opublikowano 22 Marca 2021 Nie odblokować bootloader czy wgrywać system od nowa, tylko odblokować blokadę chmury, którą może zrobić tylko i wyłącznie osoba, która ją założyła (i robi się ją z poziomu telefonu). Jak kupiłeś używany to możesz go odesłać, bo nic nie zrobisz. Jak Ty ją zakładałeś to nie będę tłumaczył co masz zrobić, bo telefon sam prowadzi.
Feniks_Tomek Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Opublikowano 22 Marca 2021 Telefon jest moj kupiełem go od noweho ale nie działa bo mam blokade baypas a to trzeba odblokowac na koncie xiomi? (Jeśli tak to gdzie) tylko kotnto google sknfigurowane z tym telefonem już nie istnieje i nwm co mam zrobić (nie mogę obejść blokady baypas google)
ZduneX25 Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 Aaa to było nie kasować konta , teraz to serwis: https://sklep.micenter.pl/pl/p/Usuniecie-konta-Xiaomi/161
Feniks_Tomek Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Opublikowano 27 Marca 2021 usuniecie konta google nie xiomi do xiomi mam dostep a da rade unusunąc blokade baypass google na stałe?? temat zamkiety znalazłem luke w systemie po sprawie dziękuje każdemu za pomoc. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ TEMAT ZAMKNIETY ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi