Igorius Opublikowano 5 Marca 2021 Opublikowano 5 Marca 2021 Cześć :) Pacjent to Xiaomi Mi 10. Telefon wyraźnie ciepły w rękach, grzeje się. Objawów takich wcześniej nie było. Normalne użytkowanie poczta, przeglądarka, internet, mapy google, czasami coś na YT. Żadnego grania. Co się dzieje i jak temu zaradzić? Wyłączone wifi, GPS, ustawione oszczędzanie baterii a mimo to po chwili od włączenia robi się wyraźnie ciepły. Drugi telefon czyli Xiaomi Mi10T Lite brak jakichkolwiek objawów przegrzewania a podobny sposób użytkowania.
Rafcio082 Opublikowano 5 Marca 2021 Opublikowano 5 Marca 2021 A bateria szybciej leci czy normalnie? Ja bym spróbował resetu do ustawień fabrycznych, ewentualnie wgranie na nowo softu
lukiszpp Opublikowano 6 Marca 2021 Opublikowano 6 Marca 2021 Mój egzemplarz również się grzeje gdy procesor jest mocniej żyłowany. Ramka robi się wtedy dość ciepła. Ale bateria u mnie schodzi w "'normalnym" tempie. Zainstaluj jakiś program do kontroli temperatury, będziesz wiedział jak mocno Ci się grzeje. Z tego co tu kiedyś czytałem to wiele osób ma podobny problem. Ja się tym nie przejmuję, używam tel w etui to tak mocno tego nie czuję. A i nie grzeje się też aż tak żeby parzył.
Rekomendowane odpowiedzi