Skocz do zawartości

Xiaomi Mi Note 10 Lite - MIUI 12 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 12.1.3.0.RFNMIXM - Android 11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi Note 10 Lite (nazwa kodowa: toco).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MINote10LITE_V12.1.3.0.RFNMIXM_v12-11.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

Opublikowano

w sumie był twrp by alex i na nim wszystkie wersje do 12.1.1.0 włącznie a potem zacząłem używać telefonu do dzwonienia i teraz pojawiła się opcja wrzucenia wyższej wersji no to ściągam i stoi na fastboot.
Zastanawiam się czy teraz nie trzeba twrp pod nowego androida nie wrzucić.

Opublikowano

nie mam zielonego pojęcia jak oni mogą wypuszczać takie romy jako stable. ponownie problem z dymkami messengera, działa to sobie jak chce. dodatkowo czeste zaciecia interfejsu. kolejna wersja oprogramowania, ktorego nie da sie uzywac. wracam na ostatni stable z android 10

Opublikowano

12.0.3 lepsze bo normalne dymki messengera są a nie te z androida 11.

Ale za to 12.0.3 żre baterie na potęgę, a 12.1.3 nie testowałem

Opublikowano

A ja się zastanawiam jaki jest najstabilniejszy soft do dzwonienia, notatnika, signal/facebook lite, apki bankowe i zdjęcia bo tak naprawdę to nic innego nie potrzebuję.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...