Radix Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) Hej, próbowałem wgrać najnowszego deva na stable'a (nie pamiętam jaka wersja) po prostu przez apke updater. Nie zauważyłem, że w mi10 8/128 jest bug z twrp i, że trzeba przez otg, także aktualnie mam bootloopa na fastboocie i nie mogę nic zrobić. Próbowałem bootować do TWRP 1206 by wzsx150 z metody alternatywnej, ale wywala mi FAILED (remote: Failed to load/authenticate boot image: load error). Zależy mi na odzyskaniu systemu xD (2step auth i zdjęcia najbardziej, reszta to tam mało istotna). Czy jest ktoś w stanie mi pomóc? Edytowane 15 Lutego 2021 przez Radix Nie napisałem modelu telefonu
Bar.Tek Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Pod ADB jest komenda fastboot boot .... nazwa pliku recovery Nie ma bata by nie ruszyło ,
FromWP Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 6 minut temu, Radix napisał: No niestety nie rusza A skąd taka nazwa pliku recovery, z kropkami, myślnikami? Zmień na jakąś krótką, normalną np. twrp.img. Może to jest problemem.
Radix Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, FromWP napisał: A skąd taka nazwa pliku recovery, z kropkami, myślnikami? Zmień na jakąś krótką, normalną np. twrp.img. Może to jest problemem. Taka się pobrała to taką wrzucałem, nie ma to znaczenia. Aczkolwiek zaraz spróbuję dać krótszą, zobaczymy Ze zmianą nazwy plik - efekt bez zmiany. Edytowane 16 Lutego 2021 przez Radix
Bar.Tek Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) Dobra a okno CMD uruchomiłeś z trybem administratora czy jako zwykłe? Masz wszystkie potrzebne sterowniki? Najlepiej zainstalować miflash i tam z jego poziomu zainstalować sterowniki. Edytowane 16 Lutego 2021 przez Bartos
Radix Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) Tak, jako admin. Próbowałem i tak i tak i nic to nie zmienia. Na tym samym komputerze instalowałem xiaomi.eu po raz pierwszy także wydaje mi się, że mam wszystkie sterowniki. Edytowane 16 Lutego 2021 przez Radix
Rekomendowane odpowiedzi