Romanek100 Opublikowano 13 Lutego 2021 Opublikowano 13 Lutego 2021 Witam Jako nowy-świeży użytkownik REDMI 9A proszę o poradę, czy ktoś już znalazł skuteczną aplikację, która będzie wywoływała miganie flashem jako powiadomienie o nieodebranych połączeniach i zaległych nie przeczytanych wiadomościach. "Przesiadłem" się z Galaxy A10 na REDMI 9A i powiem szczerze troszkę jest w tym temacie ten telefon ubogi. Doszedłem już do tego, że miga lampą jak jest połączenie telefoniczne, ale potem to już zero mrugania. Testowałem kilka aplikacji i jakoś żadna nie mruga. Chodzi mi o to, by np. mrugała lampa po jakimś czasie od przyjścia smsa sygnalizując co jakiś czas błyskiem. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Antek Szprycha Opublikowano 13 Lutego 2021 Opublikowano 13 Lutego 2021 Ustawiania połączeń -> zaawansowaneSprawdź.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Romanek100 Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Opublikowano 16 Lutego 2021 Tak, owszem, to mam ale... to tylko do połączeń i nie mruga flashem a wibrowanie kiepskie w 9A. Nie ma takiej opcji w wiadomościach sms.
Netoper Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 Zobacz coś tego typuFlash indicatorNphttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuzastudio.flashalertsWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Romanek100 Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Opublikowano 17 Lutego 2021 (edytowane) Dzięki. Będę testował i dam znać jak to się zachowuje na 9A. Przetestowałem na 9A i działa w ten sposób, że owszem mruga flashem podczas przychodzących połączeń oraz sms, ale nie ma już powiadomień o nieodebranych połączeniach i nieprzeczytanych wiadomościach. Kompatybilny z REDMI 9A jeśli chodzi o diodę flash. Edytowane 17 Lutego 2021 przez Romanek100
martinezcb Opublikowano 18 Lutego 2021 Opublikowano 18 Lutego 2021 A nie możesz ustawić w opcjach powiadomień dla danej aplikacji "Zezwól na korzystanie z diody powiadomień" i następnie w wybranej kategorii powiadomień włączyć suwak "Dioda powiadomień"?
frrancuz Opublikowano 18 Lutego 2021 Opublikowano 18 Lutego 2021 @martinezcb Telefon nie ma powiadomień LED (mała dioda) i nie ma takich ustawień. Kolega musi używać lampy błyskowej. @Romanek100 Szukaj aplikacji pozwalającej na bogatszą konfigurację.
martinezcb Opublikowano 18 Lutego 2021 Opublikowano 18 Lutego 2021 Dzięki za wyjaśnienie, jakoś nie skojarzyłem że chodzi o diodę aparatu
Romanek100 Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Opublikowano 19 Lutego 2021 Przetestowałem już chyba z 15 aplikacji i na żadnej nie udało mi się uzyskać powiadomień o nieprzeczytanych smsach po jakimś czasie. Na tyn sofcie i na tym telefonie chyba jest to niemożliwe.
Umik Opublikowano 21 Lutego 2021 Opublikowano 21 Lutego 2021 Prof Reminder tylko wymaga recznej korekty uprawnień. U mnie działa.
Romanek100 Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Opublikowano 21 Lutego 2021 Bardzo dziękuję. O to mi chodziło. Najnowsza wersja robi dokładnie wszystko to co chciałem.
Adam Błażejewski Opublikowano 21 Lutego 2021 Opublikowano 21 Lutego 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi