mmqq Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Od pewnego czasu odkurzacz zaczął wariować. Otóż: - Po zakończeniu sprzątania, wzywam go do stacji dokującej. Odkurzacz odnajduje ładowarkę, po wjechaniu na nią zawsze rozpoczynał ładowanie, teraz zjeżdża z niej cały czas i głupieje. Ładuje się dopiero wtedy, gdy całkowicie zostaje rozładowany. - W nocy, pomimo wyłączenia go, zaczyna sam się włączać, wydaje komunikaty głosowe - natomiast nie zaczyna sprzątać. Przywracałem go do ustawień fabrycznych, jednak problem nadal występuje. Wszelkie aktualizacje były robione na bieżąco. Ktoś miał podobny problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindinho Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Po skończonym sprzątaniu, robot sam wraca do stacji. I tam go pozostaw, włączonego. Zresztą, z tego co kojarzę, zadokowanego nie można wyłączyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmqq Posted February 3, 2021 Author Share Posted February 3, 2021 (edited) Jasno napisałem, że nie może wrócić do stacji, wjeżdża na bazę i zjeżdża.. Zawsze jak wjeżdżał do stacji dokującej to wydawał komunikat ładowania po angielsku. Dwa: Wchodził w tryb uśpienia; teraz nawet gdy go wyłączę, włącza się samoczynnie i wydaje różne komunikaty. Sam z siebie. Tutaj jest problem.. Edited February 3, 2021 by mmqq Link to comment Share on other sites More sharing options...
AvesomO Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Spotkałem się z takim samym problemem. Odkurzacz wykonał sprzątanie i próbował wrócić do bazy, znalazł ją, jednak zamiast jak zwykle najechać na styki i wysłać komunikat ładowanie odbijał się od niej bez ustanku. Próbowałem go postawić na stacji, ale to nie pomogło. Reset i usunięcie aplikacji nie pomogło. Przez noc się rozładował i po odstawieniu na stację o dziwo załadował, jednak nadal nie potrafił połączyć się że stacją. Problemem chyba nie jest oprogramowanie, ponieważ przed wystąpieniem tego błędu nie aktualizowałem go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts