k0rdian Opublikowano 28 Stycznia 2021 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Witajcie, Planuję kupić sobie Redmi Note 9 Pro, ale podpowie mi ktoś, gdzie podział się soft na miuipolska.pl/download? Od lat pobieram stąd oprogramowanie a tym razem nie widzę softu dla tego telefonu tutaj? Mogę prosić o wyjaśnienie/pomoc?
0 Adam Błażejewski Opublikowano 28 Stycznia 2021 Opublikowano 28 Stycznia 2021 @k0rdian Nie to abym Cię zniechęcał do zakupu ale może zanim kupisz to poczytaj sobie dział odnośnie tego tego modelu a w szczególności dział o problemach technicznych z tym modelem.
0 k0rdian Opublikowano 28 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2021 @zoltan78 Faktycznie, widzę, że jest trochę problemów z nim. Mam Pocophone F1 i w życiu bym go nie zmienił, ale pada mi głośnik rozmów i nie idzie go wyczyścić i okropnie brakuje mi NFC
0 ozzbi Opublikowano 28 Stycznia 2021 Opublikowano 28 Stycznia 2021 wymieniałem u żony w f1 głośnik rozmów i dolny głośnik oraz baterię koszt ~ 190 pln - teraz ładnie gra i nie ma problemów . Mam nadzieje ze jeszcze posłuży.
Pytanie
k0rdian
Witajcie,
Planuję kupić sobie Redmi Note 9 Pro, ale podpowie mi ktoś, gdzie podział się soft na miuipolska.pl/download?
Od lat pobieram stąd oprogramowanie a tym razem nie widzę softu dla tego telefonu tutaj? Mogę prosić o wyjaśnienie/pomoc?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi