JusTQL Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 (edited) Cześć, skokami aktualizowałem mego Mix 3. 9.xx.xx do 20.3.24 bez problemu. Stare TWRP nie radziło sobie z szyfrowaniem więc aktualizowałem TWRP do 3.5.0.9-0 i aktualizacja do ostatniej aktualizacji dla MIX 3. Po niej TWRP boot loop. ;( Na forach mówią o data format... Znalazł ktoś inne rozwiązanie problemu? Na telefonie mam dane, których nie chcę utracić. Między innymi authenticator z kluczami. PS. Jak mam format data zrobić to chyba od razu przejdę na stable 12.0.3.0, jakieś uwagi do tej wersji? Edited January 28, 2021 by JusTQL
JusTQL Posted January 28, 2021 Author Posted January 28, 2021 (edited) @Orjon liczę na Twoje wsparcie tyle telefonów co z Tobą przeszedłem (a ile z Acidem)- od HTC Desire Z począwszy teraz po ponad rocznej przerwie, bo uwalony ekran, nadrabiam zaległości i taka niespodzianka przy ostatniej aktualizacji na ten model Chociaż tipsa daj czy po ew. kasowaniu danych można backupem część ustawień aplikacji przywrócić. Edited January 28, 2021 by JusTQL
Kacper Skrzypek Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Być może niestety będzie format potrzebny... Niektóre aplikacje się przywrócą, ale chyba nie wszystkie, część będzie sięwywalać.
Recommended Posts