JusTQL Opublikowano 27 Stycznia 2021 Opublikowano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Cześć, skokami aktualizowałem mego Mix 3. 9.xx.xx do 20.3.24 bez problemu. Stare TWRP nie radziło sobie z szyfrowaniem więc aktualizowałem TWRP do 3.5.0.9-0 i aktualizacja do ostatniej aktualizacji dla MIX 3. Po niej TWRP boot loop. ;( Na forach mówią o data format... Znalazł ktoś inne rozwiązanie problemu? Na telefonie mam dane, których nie chcę utracić. Między innymi authenticator z kluczami. PS. Jak mam format data zrobić to chyba od razu przejdę na stable 12.0.3.0, jakieś uwagi do tej wersji? Edytowane 28 Stycznia 2021 przez JusTQL
JusTQL Opublikowano 28 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2021 (edytowane) @Orjon liczę na Twoje wsparcie tyle telefonów co z Tobą przeszedłem (a ile z Acidem)- od HTC Desire Z począwszy teraz po ponad rocznej przerwie, bo uwalony ekran, nadrabiam zaległości i taka niespodzianka przy ostatniej aktualizacji na ten model Chociaż tipsa daj czy po ew. kasowaniu danych można backupem część ustawień aplikacji przywrócić. Edytowane 28 Stycznia 2021 przez JusTQL
Kacper Skrzypek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Być może niestety będzie format potrzebny... Niektóre aplikacje się przywrócą, ale chyba nie wszystkie, część będzie sięwywalać.
Rekomendowane odpowiedzi