Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam od tygodnia Xiaomi Redmi Note 8 i zauważyłem taką rzecz że jak oglądam bez słuchawek filmy na YT to mogę oglądać w 1080p bez żadnego buforowania, a jak sparuje się z moimi słuchawkami JBL TUNE500BT to muszę oglądać filmy w 240p bo nawet przy jakości 720p film buforuje się średnio co 5 sek. Proszę o pomoc.

Edytowane przez LookiGaming
  • LookiGaming zmienił(a) tytuł na Bardzo częste buforowanie filmów ze sparowanymi słuchawkami bluetooth
Opublikowano
21 minut temu, LookiGaming napisał:

To się dzieje na wi-fi

I prawdopodobnie Wifi 2,4GHz. Prawdopodobnie konflikt bt z wifi i spada prędkość pobierania. Zmiana na 5GHz mogła by pomóc.

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, FromWP napisał:

I prawdopodobnie Wifi 2,4GHz. Prawdopodobnie konflikt bt z wifi i spada prędkość pobierania. Zmiana na 5GHz mogła by pomóc.

Z moim poprzednim telefonem nie miałem takiego problemu a też używałem tego samego internetu i słuchawek

Edytowane przez LookiGaming
Opublikowano
14 minut temu, LookiGaming napisał:

Z moim poprzednim telefonem nie miałem takiego problemu

A w tym masz. Nie wszystkie telefony mają takie problemy, ten jak widać ma.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, LookiGaming napisał:

A nie ma innej opcji

Niestety chyba nie. Możliwe ze z innymi słuchawkami, innym routerem było by lepiej. Jeżeli to można naprawić oprogramowaniem to możliwe że kiedyś wraz z nowszym romem naprawią.

Opublikowano
1 minutę temu, FromWP napisał:

Niestety chyba nie. Możliwe ze z innymi słuchawkami, innym routerem było by lepiej. Jeżeli to można naprawić oprogramowaniem to możliwe że kiedyś wraz z nowszym romem naprawią.

Dobra. Dzięki za pomoc już wiem w czym jest problem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...