vel_diablo Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 (edited) Witam serdecznie. Syn zmienił telefon na nowszy. W jego Redmi Note 7 było zainstalowane Miui 11 EU i postanowiłem wgrać 12 EU poprzez TWRP / telefon miał już odblokowany bootloader /Po wgraniu nacisnąłem aby zrobić restart i telefon nie wstaje ma czarny ekran. Nie da się wejść w Fastboot ani recovery. Aktualnie po podłączeniu do komputera jest wykrywany jako Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 na porcie 10. Poczytałem i prawdopodobnie telefon jest w trybie EDL ale instalacja poprzez MI Flash nie daje rezultatu. Wyskakuje komunikat " cannot receive hello packet " przy opcji clear all zaś w opcji z zablokowaniem bootloadera wyskakuje błąd autoryzacji konta dla EDL. Pomożecie jak zwykł mawiać Gierek ? Edit : Teraz nawet jak w opcji clear all idzie to potrzebna jest autoryzacja użytkownika dla EDL. Edited December 25, 2020 by vel_diablo Nowe dane Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 30 minut temu, vel_diablo napisał: Teraz nawet jak w opcji clear all idzie to potrzebna jest autoryzacja użytkownika dla EDL. Ta teraz jest zawsze potrzebna. Serwis, lub zdalna płatna usługa kogoś z autoryzowanym kontem. A może jakimś cudem fastboot uda się odpalić i bl się nie zablokował. Wtedy w fastboot zadziała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vel_diablo Posted December 25, 2020 Author Share Posted December 25, 2020 Telefon na chodzie. Pomógł Темирхан Магомедрасулович. Koszt 20$. Polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts