Jump to content

Uceglony Redmi Note 7 - Qualcomm HS-USB QDLoader 9008

vel_diablo

Recommended Posts

Witam serdecznie. Syn zmienił telefon na nowszy. W jego Redmi Note 7 było zainstalowane Miui 11 EU i postanowiłem wgrać 12 EU poprzez TWRP / telefon miał już odblokowany bootloader /Po wgraniu nacisnąłem aby zrobić restart i telefon nie wstaje ma czarny ekran. Nie da się wejść w Fastboot  ani recovery. Aktualnie po podłączeniu do komputera jest wykrywany jako Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 na porcie 10. Poczytałem i prawdopodobnie telefon jest w trybie EDL ale instalacja poprzez MI Flash nie daje rezultatu. Wyskakuje komunikat  " cannot receive hello packet " przy opcji clear all zaś w opcji z zablokowaniem bootloadera wyskakuje błąd autoryzacji konta dla EDL. Pomożecie jak zwykł mawiać Gierek ?

Edit : Teraz nawet jak w opcji clear all idzie to potrzebna jest autoryzacja użytkownika dla EDL. 

Edited by vel_diablo
Nowe dane

30 minut temu, vel_diablo napisał:

Teraz nawet jak w opcji clear all idzie to potrzebna jest autoryzacja użytkownika dla EDL. 

Ta teraz jest zawsze potrzebna. Serwis, lub zdalna płatna usługa kogoś z autoryzowanym kontem. A może jakimś cudem fastboot uda się odpalić i bl się nie zablokował. Wtedy w fastboot zadziała.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...