tomekw100 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Dziś ogladałem skrót wiadomości aż tu nagle pokazują sztab Prezydenta Komorowskiego taki o to obrazek Zaskoczony zrobiłem zdjęcie hmm. Jak taką popularność ma Xiaomi skoro nie ma go oficjalnie 3
tosshi2 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Wbrew pozorom xiaomi ostatnio robi sie bardzo popularne. Ja ostatnio w kawiarni widzialem dwoch gosci i jeden mial mibanda i opowiadal drugiemu o xiaomi.
kulig007 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Pospolity Janusz, który dostał telefon z gotowym systemem. Systemem, który wszystko ma zaimplementowane. Więc nie szuka fascynacji z update. Wysłane z mojego MI 2S
ZduneX25 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Tylko raz w media expert jeden z gości co tam pracują wypatrzył, że mam xiaomi, a tak to nikogo będącego w temacie nie spotkałem.
tomekw100 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 Ja wiem że xiaomi jest popularne sam mam red rica i zamierzam kupić za miesiąc Mi3. Ten wątek utworzyłem by pokazać że jest bardzo dużo osób które kupują Xiaomi . Mam pytanie czy są przecieki kiedy xiaomi pojawi się z akcesoriami Polsce?
Nezumi Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Z tego co "plotkują" wszelkie serwisy to narazie Xiaomi planuje wejść tylko do Brazylii, a następnie mają palny co do Rosji, Turcji, ale wątpię, aby szybko pojawili się w Europie... Wszelkie prawa, ograniczenia, restrykcje w UE są dość kłopotliwe i znacznie podniosłyby ceny sprzętu.
Tomek Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Raz byłem w neonet szukałem laptopa, wywiązała się rozmowa, sprzedawca do mnie: są dobre marki których w naszych sklepach nie ma. Wyciągam MI trójkę i mówię choćby taka marka... Cała obsługa sklepu zleciała się i się zachwycała jakie to fajne ustrojstwo
Numb Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Xiaomi czeka aż UE się rozpadnie Sam zaopatrzyłem 3 osoby i siebie, mam zamiar kolejne dwie, a innym ludziom opowiadam gdy pytają, co mam.
avish Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Ja ostatnio postanowiłem sprawdzić wiedzę osób pracujących na tych wyspach w domach handlowych (dla osób Mieszkających we Wrocławiu..byłem w arkadach). Pierwsza wyspa: -Dzień dobry, szukam etui do tego telefonu (kładę Mi4 na lade) -Hmmm..ok. (patrzę, a gościu wyjmuje etui dla iPhone 6...) -Nie, nie to nie ajfon.. -O kurcze, fakt. (odkłada i widzę że sięga do szuflady z napisem "samsung") -to również nie jest samsung. -Hmm..wie Pan co? Nie mam pojęcia co to za telefon. Może mi Pan pomóc? -Xiaomi, chińska firma. -Yyy..to niestety nie mamy żadnych akcesori do nich. Ok, poszedłem. Druga wyspa: -Dzień dobry, szukam etui do tego telefonu (kładę Mi4 na lade) -Nie wiem co to za telefon proszę pana. -To telefon takiej chińskiej firmy...dostałem w prezencie. -Nie wiem. Mamy tu ZTE, Huewei, meizu (!), ale to nie jest telefon żadnych z tych firm. -Kurcze.. Szkoda. -znam pewna firmę Chińską ale jej telefonu by pan nie zdobył w sklepie w Polsce. -Może to ten? -Nie mamy do nich etui. -Słyszałem że te chińskie telefony to dobre są. -No są dobre, ale pan ma akurat jakiś niszowy produkt. -To nie tej firmy o której Pan mówił? -Ta firma nazywa się Xiaomi a nie Mi (byłem ze znajomym i w tym momencie on odszedł tłumić śmiech udając że przegląda etui, a na nie dałem rady...) -Proszę pana... Ten telefon wyprodukowała firma Xiaomi, a model ma nazwę Mi4. Facet w tym momencie zbladł i jednocześnie zrobił się cały czerwony, łapiecie o jakie skrępowania mi chodzi? Hahaha. Grzecznie go pożegnalem i podziękowałem za pomoc...ciekawie jak to wygląda w takich właśnie mediamarktach czy innych Saturnach
kulig007 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Kwestia podejścia takiej osoby, do chęci przyjmowania wiedzy w konkretnej dziedzinie. Pewnie niejeden Pan Władek ze sklepu ogrodniczego wie więcej w zakresie telefonii komórkowej od takiej osoby z MM itp, itd. Tego się nie uniknie, jeśli chodzi o takie luźniejsze zawody - jak pracownik na sali sprzedaży w tego typu sklepach Wysłane z mojego MI 2S Edytowane 11 Maja 2015 przez kulig007
Rekomendowane odpowiedzi