Marvinka Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Z niecierpliwieniem czekam na jakieś ostateczne oferty koszulek związane z MIUI Ale jak będą tylko z @Marvinką to też się skuszę w ostateczności "W ostateczności"? No dzięki! Jak koszulka to tylko Mituś! Ewentualnie uśmiechniety Lei Jun z hróliczkowymi uszkami!
Numb Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 "W ostateczności"? No dzięki! Marvinko, część z nas ma już partnerki, po ujrzeniu Marvinki będą zazdrosne i będą się złościć, a po co to, złość piękności szkodzi 1
Ardo Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 A ja bym byl jak najbardziej chetny na koszulke biala lub czarna dobrej jakosci z nadrukiem maskotki jakiejs miui i jakis element miui polska. sam napis miui lub kolory to tak srednio to wyglada, ale jakas kolorowa mi bunny z elementem miui polska jak najbardziej Zgadzam się w 100%. Jak duże są oczka w tych rajstopach? xD ;P
AmyS Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 "W ostateczności"? No dzięki! Wiedziałem, że TO może źle zabrzmieć... Miałem na myśli, że jeśli inwencja twórcza wyglądu koszulek odbiegnie od MIUI, MITU czy Xiaomi, a skupi się na @Marvince to w ostat... to RÓWNIEŻ kupię A co będę tłumaczył 1
Ari93 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Też bym był chętny na taką koszulkę ;D w ostateczności może byc z tym mitu, xiaomi itp yyy... ;p
Marvinka Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Marvinko, część z nas ma już partnerki, po ujrzeniu Marvinki będą zazdrosne i będą się złościć, a po co to, złość piękności szkodzi Ehe, a Marvinka to co? Też będzie z Marvinką na koszulkach chodziła? Hę, no hę? Mitusie! Muszą być Mitusie! Mituś dla każdego programem wyborczym na rok 2015! Poza tym ten brak parnerki to sam zysk. Marvinka takowej nie posiada, nie posiadała i posiadać nie będzie, bardzo to sobie przy okazji chwaląc. Strach pomyśleć jakby się trzeba było sobie nawzajem naklejki do zakupów perfumeryjnych podkradać... Wiedziałem, że TO może źle zabrzmieć... Miałem na myśli, że jeśli inwencja twórcza wyglądu koszulek odbiegnie od MIUI, MITU czy Xiaomi, a skupi się na @Marvince to w ostat... to RÓWNIEŻ kupię A co będę tłumaczył Hm, hm... No z racji starej znajomości Marvinka decyduje się na bycie wyzroz... wyrzo...pobłażliwą. 1
AmyS Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Hm, hm... No z racji starej znajomości Marvinka decyduje się na bycie wyzroz... wyrzo...pobłażliwą. Och... Dziękuję zacnie za litościwość @Marvinki 1
kanapa Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Piszę się na 1 XL ale chudą. Może byc L jak wystarczy na szczupłego 180.
Eru Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Temat coś ucichł, a ja dalej mam ochotę na koszulkę
avish Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Ja też mam ochotę na koszulkę z ........ (ilość kropek nie jest przypadkowa) o której było tu mówione najwięcej
tomek0768 Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Ja też mam przymusową ochotę, synek wyczytał, że były koszulki no i dwie potrzebne. Najlepiej od zaraz. Może ktoś ma na zbyciu? Taptalk HM Note 1s
Recommended Posts