Kraslan Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Witam Odkąd kupiłem redmi Note miałem zawsze jakiśc problem z nim. Mianowice po paru minutach na aplikacjach, nawigacji itp strasznie sie grzał a nastepnie zacinał. Na wszystkich romach tak samo. Nawet jak nagrzał sie na słońcu to też się zacinał później podczas użytkowania. Zdarzało się że bateria nagle z 60% spadała do zera oraz że nie było możliwości ładowania. Dzisiaj przez cały dzień nie mogłem naładować telefonu(różna ładowarki). Co chwile zaczynał ładować i sie rozłączał. Aż w końcu rozładował się sam i jak teraz podłączam do ładowania do dioda cały czas mryga na czerwowno. Wysyłać go na gwarancję czy coś jeszcze mozna zrobić? Edytowane 6 Maja 2015 przez Kraslan
ZduneX25 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Temat wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę temat, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Kraslan Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 Oj tematu raczej chyba już nie edytuje bo nie ma takiej mozliwości
ZduneX25 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Edytuj i potem przycisk > Użyj pełnego edytora
Kraslan Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 Zrobiłem jak pisałeś. Wyciągnąłem baterię i włożyłem po paru minutach. Telefon zaczął ładować ale wtyczkę do telefonu nie mogłem włożyć do końca tylko tak lekko ale zaczął ładować. Tzn, że wejście micro usb jest walnięte? A ten plik to jest do problemu z przegrzewaniem?
Kraslan Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 Bóg wie. Tyle ich mam:) W każdym razie niby ładował 15 minut to powinien zaskoczyć. Wyciągnąłem kabel i włożyłem z powrotem i dalej dioda miga na czerwono. Chyba muszę odesłac
Kraslan Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 Ok. Spróbuję odezwę sie jutro/ dzięki
Kraslan Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 Ładowany całą noc. Raz lampka migała raz się świeciła i nic. Telefon nie wstaje. Recovery też nie odpala
m4ci3k_sz Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Ładowany całą noc. Raz lampka migała raz się świeciła i nic. Telefon nie wstaje. Recovery też nie odpala Może spróbuj miflash
Damian799 Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 oddawaj na gwarancję, wygląda na błąd z hardware
Hardkorowy Marcin Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Tak jak kolega wyżej napisał , wgranie Thermal Configa eliminuje to zjawisko , szkoda że automatycznie rom tego nie posiada i za każdym razem trzeba to wgrywać.
fredek7 Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Acid zgodził się dodać dla nas Thermal Config. Kwestia tylko który
fredek7 Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Oferował się że prześle drugi chyba zrobiony przez Lamcza
Rekomendowane odpowiedzi