proxy92 Opublikowano 25 Listopada 2020 Opublikowano 25 Listopada 2020 Witam. Mam taki problem z moim Mi10. Otóż, w każdym filmie, który oglądam, występuje brak synchronizacji obrazu z dźwiękiem... Ściągnąłem kilka programów ze sklepu, typu VLC czy Xplayer i dalej to samo... Da się to jakoś naprawić?
monsiejowa Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 Zainstaluj sobie MX player i spróbuj przez niego odtworzyć film jeśli problem występuje z rozjeżdżającym się dźwiękiem to zmień dekoder - są dostępne HW, HW+ i SW. Musisz wypróbować na którym będzie ok. Dekodery możesz zmieniać podczas odtwarzania na górze kliknij w HW i wyświetli się okienko z możliwością zmiany. 1
proxy92 Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Opublikowano 27 Listopada 2020 Jesteś debeściak! Działa! Ale pewnie jesteś mądrzejszy i na pewno wiesz jak zrobić te sztuczkę z dekoderem w VLC? Nie ma tam reklam i się przyzwyczaiłem
frrancuz Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 Wyłącz aplikacji dostęp do internetu w ustawieniach - zarzadzanie aplikacjami - ogranicz użycie danych.
proxy92 Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Opublikowano 27 Listopada 2020 5 godzin temu, frrancuz napisał: Wyłącz aplikacji dostęp do internetu w ustawieniach - zarzadzanie aplikacjami - ogranicz użycie danych. A po co? Znikną reklamy?
frrancuz Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 Tak. Zamiast pisać wystarczyło sprawdzić. Chyba szybciej byś się przekonał. 1
proxy92 Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgadza się, mogłem sprawdzić. Dzięki! Problem rozwiązany! Dzięki wam, ten telefon jeszcze ma szansę u mnie. 1
Adam Błażejewski Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi