Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam problem polega na tym ze telefon ma problem z automatycznym polaczeniem sie ze smartwatchem uprawnienia nadane. Gdy włączę aplikacje to odrazu sie laczy gdy ja tylko zamykam taskerem to rozłącza.jedynie pomaga zablokowanie aplikacji w taskerze by jej nie zamykal ale tez zawsze to nie dziala.. Mial ktos podobnie? Moze ja jakis uprawnien dobrze nie nadalem 

Edytowane przez uziasz
Opublikowano

Autostart wlaczony uprawnienia wszystkie sa baterie bez ograniczen ma ustawione aplikacja zablokowana i nadal ma problemy albo np po 30 min lezenia w tym samym miejscu co zegarek dopiero sie polaczy. No chyba tak to nie powinno dzialac. Jeszcze widze ze widget pogody jak ustswilem inny jak systemowy znika po ponownyn uruchomieniu 

• mrosi zmienił(a) tytuł na Problem z łącznoscią ze smartwatchem
Opublikowano

Dnia 22.11.2020 o 12:41, uziasz napisał:

Autostart wlaczony uprawnienia wszystkie sa baterie bez ograniczen ma ustawione aplikacja zablokowana i nadal ma problemy albo np po 30 min lezenia w tym samym miejscu co zegarek dopiero sie polaczy. No chyba tak to nie powinno dzialac. Jeszcze widze ze widget pogody jak ustswilem inny jak systemowy znika po ponownyn uruchomieniu 

"Autostart włączony" - sprawdź, czy nie tylko masz suwak przesunięty, możesz jeszcze w to kliknąć i tam masz chyba dwie opcje.

Opublikowano

Juz smiga tak jak trzeba.. Teraz mam problem z mesangerem kilka razy zlapalem go na tym ze ktos napisal ale telefon o tym nie poinformowal dopiero jak wlaczylem recznie aplikacje to sie posypaly wiadomosci i irytuje mnie ze jak juz ktos napisze to nie ma odrazu dymkow tylko trzeba sciagac belke i kliknac wpowiadomienie.. Macie jakas rade na to?