Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 2.05.2015 o 15:40, Numb napisał:

Owszem ;) Ritchie był genialny, niestety przez swoją żonkę zszedł na inne tory...

GB spłodziło wiele wspaniałych klasycznych zespołów, z moich ulubionych Iron Maiden, Black Sabbath (ale preferuję okres Dio) i Pink Floyd, czyli klasyka rocka i metalu ;)

BMNights..... Zaraz, zaraz... A Loreena znana?

Marvinka na koncertach bywała, między innymi w Alhambrze!

https://www.youtube.com/watch?v=5_uY78sjOKg

Opublikowano
Dnia 2.05.2015 o 15:40, Numb napisał:

Owszem ;) Ritchie był genialny, niestety przez swoją żonkę zszedł na inne tory...

GB spłodziło wiele wspaniałych klasycznych zespołów, z moich ulubionych Iron Maiden, Black Sabbath (ale preferuję okres Dio) i Pink Floyd, czyli klasyka rocka i metalu ;)

No ale z żoną też muzę dobrą robią.

Absolutnie się z tobą zgadzam Iron Maiden ( Fear of the dark - mniami :) ) Balck Sabbath w całej okazałości rewelacja.

Co do Pink Floyd na początku ich nie trawiłem ale wiek zrobił swoje. Do niektórych rzeczy po prostu się dorasta :mrgreen:

• Like 2
Opublikowano

No ale z żoną też muzę dobrą robią.

Absolutnie się z tobą zgadzam Iron Maiden ( Fear of the dark - mniami :) ) Balck Sabbath w całej okazałości rewelacja.

Co do Pink Floyd na początku ich nie trawiłem ale wiek zrobił swoje. Do niektórych rzeczy po prostu się dorasta :mrgreen:

O tak, Iron Maiden to jest to!

Jak to znajomek powiedział "jest czas, żeby słuchać Bitli, jest czas aby ich nie słuchać", hiehiehie.

A propos, a Bucketheada pan znasz?

• Like 1
Opublikowano
Dnia 2.05.2015 o 16:11, Marvinka napisał:

O tak, Iron Maiden to jest to!

z ta biblą to dobre ( podobać mi się ) tej kapeli niestety nie znać.

A jesli chodzi o konkurs to mimo szczystko Genesis górą ( no w końcu oryginał ) choć sentyment do Disturbed mam ogromny :mrgreen:

Opublikowano

z ta biblą to dobre ( podobać mi się ) tej kapeli niestety nie znać.

A jesli chodzi o konkurs to mimo szczystko Genesis górą ( no w końcu oryginał ) choć sentyment do Disturbed mam ogromny :mrgreen:

No ba!

Opublikowano
Dnia 2.05.2015 o 16:30, Marvinka napisał:

No ba!

Disturbed ma duzo fajnych kawałków jak:

Moje ulubione :twisted:

Opublikowano

Mnie ostatnio wpadło w ucho:

A tak ogólnie to Epica, Within Temptation, Nightwish i coś w podobnych klimatach

ale to miażdży, przypominają mi się czasy VHS:

• Like 1
Opublikowano

Within Temptation i  Nightwish są super :-P  A ten klip rodem z VHS zajefajny. Muza bardzo przypomina sound z far cry blood dragon.

Opublikowano

Z Nightwish to dla porównania starszy ni trochę młodszy ( ale nie naj  :cool:  )

A słyszeliście Within Temptation z Rogucem ( Z Comy) ??

• Like 2
Opublikowano

Nowszy Nightwish jest ok, ale Marvinka przepada za starym. A tak a propos alternatyw:

Tylko pamiętajcie, że tego nie można słuchać bez szklanicy czegoś okrutnie mocnego w dłoni. :twisted:

Opublikowano
Dnia 3.05.2015 o 10:58, Marvinka napisał:

Nowszy Nightwish jest ok, ale Marvinka przepada za starym. A tak a propos alternatyw:

Tylko pamiętajcie, że tego nie można słuchać bez szklanicy czegoś okrutnie mocnego w dłoni. :twisted:

No tak to już jest jak się w wikingami zadajesz. Bez pożądego trunku ani rusz. :twisted:

A apocaliptyka to rewelacja. Wspominałem że mam słabość do wiolonczeli ?? hihi

Nota bene drugi album chyba najlepszy.

• Like 1
Opublikowano

A apocaliptyka to rewelacja. Wspominałem że mam słabość do wiolonczeli ?? hihi

Nota bene drugi album chyba najlepszy.

Jo. Apocalyptica zaczęła tak dość przyciężko, ale potem im naprawde nieźle szło.

A propos: Lindsey jest jaka jest - nie każdemu podejdzie - ale ta kooperacja jej całkiem fajnie wyszła:

• Like 2
Opublikowano
Dnia 3.05.2015 o 11:07, Marvinka napisał:

Jo. Apocalyptica zaczęła tak dość przyciężko, ale potem im naprawde nieźle szło.

A propos: Lindsey jest jaka jest - nie każdemu podejdzie - ale ta kooperacja jej całkiem fajnie wyszła:

No w takiej aranżacji tego nie słyszeć. Chylę czoła :-P

Opublikowano

A słyszeliście Within Temptation z Rogucem ( Z Comy) ??

Szczerze? Od jakiegoś czasu, może nawet od kiedy Roguc jest w polsacie, wydaje mi się, że zapomniał jak się śpiewa.

Tutaj też na siłę doklejony, tak jak inny wykonawcy co śpiewali tą piosenkę

Opublikowano (edytowane)

Z klasyki to uwielbiam zawsze @live,

tydzień temu byłem na:

Hiehie, Marvince zawsze przypomina się ten kawałek "Śruba nosił irokeza, bo był królem Jarocina, Śruba miał dwa gwoździe w nosie, walił na raz cztery wina..." :mrgreen:

A ten, no... Dog Eat Dog?

Edytowane przez Marvinka
Opublikowano

Szczerze? Od jakiegoś czasu, może nawet od kiedy Roguc jest w polsacie, wydaje mi się, że zapomniał jak się śpiewa.

Tutaj też na siłę doklejony, tak jak inny wykonawcy co śpiewali tą piosenkę

No fakt trochę się ,jak by to, sprzedał. A na teledysku tak rzeczywiście jest bo tą piosenkę zrobiono w dwóch wersjach z rogucem i jeszcze jakimś artystą. Klip jest taki sam tylko elementy z rogucem i tym drugim są podmienione.

Opublikowano

A tak wogóle, to od 13 roku życia,jestem fanem nieistniejącego już, niestety, zespołu AzylP.

...a to przypadkiem temu panu się nie zginęło śmiercią samobójczą kilka lat temu?

Od naszych z mniej więcej tamtych czasów to... TURBO! :wub:

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

To ja się podziele kawalkiem co znalazłem przed chwila szukając informacji o mi4i...

:shock:

...

Podejrzanie wpada w ucho.

EDIT: Lei Jun jest nie do wyjęcia! :grin:

Marvince na playliście się włączył Royksopp.

Edytowane przez Marvinka
Opublikowano

Hahahahahahahahahahahaha

No tego się nie spodziewałem xD

Hahahahahahahahahahahaha

Lei jun band

Najlepszy moment, gdy deklaruje, że jest fri giftem dla wszystkich.

Lei Jun dobrem międzynarodowym! gdy ci smutno, gdy ci źle, Lei Jun wspomoże cię! B)

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fajne, ale wydaje mi się, że ta... "studnia", troszkę psuje... Dziewczyna ma świetny głos i szkoda go psuć takimi "ulepszeniami", ale to tylko moje zdanie.

• Like 1
Opublikowano

@Nezumi

Lubi pogłos, to dodałem - mi się osobiście podoba jak śpiewa na żywo tak jak jest, no ale ja jestem tylko ten co tam jej skleja to, :P chciała to dodałem :D i tak myślę, że jak na domowy sprzęt to spoko jakość

Opublikowano
10 godzin temu, Zenderable napisał:

@Nezumi

Lubi pogłos, to dodałem - mi się osobiście podoba jak śpiewa na żywo tak jak jest, no ale ja jestem tylko ten co tam jej skleja to, :P chciała to dodałem :D i tak myślę, że jak na domowy sprzęt to spoko jakość

Ja bym po cichu wypuścił 2 wersje, jedną z pogłosem, 2 bez :D.