Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć wszystkim,

kupiłem tydzień temu w sklepie  NEONET  słuchawki Mi True Wireless Earbuds Basic S (AirDots S/2)

Czy w waszych słuchawkach też występują szumy? Słychać je głównie przy niskim poziomie glośności ok. 0-30% Szczególnie zauważyć je można, gdy zapauzujecie film na YT, slychac wtedy jeszcze taki szum przez okolo 5 sekund.. Slychać go także podczas odtwarzania muzyki (szczególnie takich spokojnych utwórów lub utworów z momentami ciszy), filmów, tylko przy wyższej głośności muzyka je "zagłusza" ( glosnosc powyżej  >30%). Tak samo w grach, albo jak przyjdzie powiadomienie na messengerze, to przez 5 sekund ciągle słychać ten irytujący szum.To norma w tych słuchawkach BT? czy dawać  słuchawki na gwarancję ? 

Edytowane przez Vinderlan
Opublikowano (edytowane)

A nie lepiej   edifier x3 - kupisz w podobnej cenie a są dużo lepsze od tych co podałeś . Słuchając na 3/4 bateria u mnie wytrzymuje -+ 8H. Mam pierwszą edycję AirDots i powiem ze różnica kolosalna na korzyść na X3. Jeśli brałeś na odległość to je oddaj .

Edytowane przez ozzbi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

@Vinderlan

Coś ogarnięte? Bo mam chyba to samo. Jak wyłączę to po kilku sekundach cisza, ale jak słucham cicho to gdzieś minie tam drażni ten dźwięk. To jest biały szum, ma poprawić działanie i komunikację, zredukować opóźnienie itd, ale kurde, chyba nie powinno go być słychać. Nie wiem czy to wynik programowy (są jakieś aktualizację czy coś?) czy taki "głośny" biały szum to wadą jakaś inna. Jeszcze to że po zakończeniu odtwarzania słychać go te 5 sekund bym przebolał, ale nie słucham głośno (głównie książek) i jakoś tak w tle cały czas mi przeszkadza. Dam na połowę głośność to już nie słychać, ale wtedy mam za głośno. 

Edytowane przez frrancuz
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

I co macie jakąś odpowiedź? U mnie jest taki sam szum jak i u was. Oddawać słuchawki i żądać zwrotu pieniędzy? Nie chciałbym słyszeć takiego szumu.