proxy92 Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 Witam! Proszę o pomoc! Mam Xiaomi Mi 10, najnowszy Xiaomi.eu z android 11. Zainstalowałem klawiaturę SwiftKey. Jak chce uruchomić tą aplikację, to wyrzuca mnie cały czas z tej aplikacji. Co ciekawe, w ustawieniach telefonu mogę wybrać tą klawiaturę i ją ustawić, ale ciągle wyskakuje mi taki komunikat jak w załączniku. Co chwilę! Pomóżcie! Gdzie mam to zgłosić?Może naprawią? Przyznam, że chce używać tylko tej klawiatury, mam ją od lat.
Bar.Tek Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 No sypie się, nic nie poradzisz. Nie wiem czy to wina tej kompilacji miuipolska, czy wersji klawiatury. na poprzednich wersjach miuipolska swiftkey działał bezproblemowo, ale może tez inna wersja aplikacji była.
proxy92 Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Opublikowano 2 Listopada 2020 Jasne. Dzięki za odpowiedź. Liczę jednak na to, że to naprawią...
Bullsblood Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 Ja pobrałem starsza wersję z apk mirror i działa Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
proxy92 Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Opublikowano 2 Listopada 2020 4 godziny temu, Bullsblood napisał: Ja pobrałem starsza wersję z apk mirror i działa Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka Daj linka
Bullsblood Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 https://www.apkmirror.com/apk/swiftkey/swiftkey-keyboard/swiftkey-keyboard-7-6-4-4-release/microsoft-swiftkey-keyboard-7-6-4-4-android-apk-download/Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka 1
proxy92 Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Opublikowano 2 Listopada 2020 29 minut temu, Bullsblood napisał: https://www.apkmirror.com/apk/swiftkey/swiftkey-keyboard/swiftkey-keyboard-7-6-4-4-release/microsoft-swiftkey-keyboard-7-6-4-4-android-apk-download/ Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka Działa!! Dzięki piwo dla ciebie! 1
Adam Błażejewski Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi